Llegeix aquest article a:

Empresaris de Filipines, Singapur i Malàisia visiten càrnies catalanes

Avui comença la missió comercial inversa que organitza el Departament Internacional de la Federació Catalana d’Indústries de la Carn (FECIC) i que porta a Catalunya 16 importadors carnis de Filipines, Malàisia i Singapur.

fecic.jpgDes d’avui i fins divendres 11 de novembre, set companyies càrnies catalanes reben la visita de les delegacions d’importadors de Filipines, Singapur i Malàisia, que volen conèixer de prop el funcionament de les empreses, els seus processos de qualitat i seguretat, per mitjà de visites i reunions individualitzades B2B. Avui al vespre es farà, a Barcelona, un sopar de benvinguda per a les tres delegacions, que comptarà amb la presència del president de FECIC i de representants dels consolats de Malàisia i Filipines.

Les companyies participants en aquesta missió són les gironines Embotits Calet, Frigorífics Costa Brava, Friselva i Sant Dalmai, les osonenques Cárnicas Toni-Josep I Mafriges, i la lleidatana Corporació Alimentària Guissona.

Aquesta acció, que s’emmarca dintre del Pla Estratègic d’Internacionalització 2015-2020 de FECIC, té com a objectiu posar en contacte a empreses càrnies catalanes amb 16 compradors de carn de porcí i elaborats d’aquests països asiàtics, que han esdevingut tres mercats importants de destinació de les exportacions de carn de porc a Àsia.

Segons les dades provisionals de Datacomex, Catalunya va exportar 15.323 tones de carn fresca de porcí a Filipines el 2015, mentre que el total exportat per Espanya va ser de 18.269 tones, és a dir, els enviaments catalans van suposar el 83% del total exportat per Espanya. Pel que fa a Malàisia, des de Catalunya es van exportar 743 tones el 2015, un 35% dels enviaments totals d’Espanya, que va ser de 2.120 tones. Finalment, les empreses catalanes van exportar a Singapur 2.744 tones, xifra que suposa el 53% de les exportacions espanyoles, que van ser de 5.221 tones.

Dimarts, 8 de novembre de 2016/ FECIC.

Notícies d'empresa

RS ALUMINKAR SL nou soci d'INNOVACC02-nov-2016 fa 2 anys 8 mesos 21 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags