Empresaris japonesos i coreans visiten càrnies catalanes

Avui comença la missió comercial inversa que organitza el Departament Internacional de la Federació Catalana d’Indústries de la Carn (FECIC) i que porta a Catalunya a 14 importadors carnis de Japó i Corea.

FECICDes d’avui i fins dijous, vuit escorxadors i sales de desfer catalans reben la visita de set importadors carnis japonesos i set coreans, que volen conèixer de prop el funcionament de les plantes, els seus processos de qualitat i seguretat, per mitjà de visites i reunions individualitzades. Avui al vespre es farà un sopar de benvinguda per a les dues delegacions, que comptarà amb la presència del president i el secretari general de FECIC.

Aquesta acció, que s’emmarca dintre del Pla Estratègic d’Internacionalització 2015-2020, té com a objectiu posar en contacte a empreses càrnies catalanes amb compradors de carn de porcí i elaborats d’aquests dos països asiàtics, que són els dos mercats principals de destinació de les exportacions de carn de porc a Àsia oriental, oferint noves oportunitats de negoci per al sector català. El 2014, el Japó es va situar en tercer lloc de destinació de les exportacions catalanes amb 42.386 tones, mentre que Corea del Sud va ocupar el vuitè lloc amb 26.367 tones.

fecic_visita

Les companyies participants en aquesta missió són les gironines Càrniques Celrà, Cárnica Batallé i Friselva, les osonenques Cárnicas Toni-Josep, Mafriges, Patel, Le Porc Gourmet i l’Escorxador Frigorífic Avinyó.

Dilluns, 13 d'abril de 2015/ FECIC.

Notícies d'empresa

Espuña inaugura una nova planta de producció14-abr-2015 fa 4 anys 1 mesos 8 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags