Llegeix aquest article a:

Empresaris romanesos i búlgars visiten càrnies catalanes

Avui comença la missió comercial inversa que organitza el Departament Internacional de la Federació Catalana d’Indústries de la Carn (FECIC) i que porta a Catalunya a 8 importadors carnis de Romania i Bulgària.

fecic.jpg

Des d’avui i fins divendres, cinc empreses catalanes reben la visita de quatre importadors romanesos i quatre búlgars, que volen conèixer de prop el funcionament de les plantes i els seus processos de qualitat i seguretat, per mitjà de visites i reunions individualitzades. Aquest vespre es farà un sopar de benvinguda per a les dues delegacions, que comptarà amb la presència del secretari general de FECIC, Josep Collado, i membres del Dept. Internacional.

Aquesta acció, que s’emmarca dintre del Pla Estratègic d’Internacionalització 2015-2020, té com a objectiu posar en contacte a empreses càrnies catalanes amb compradors de carn de porcí d’aquests dos països europeus, amb alts índex d’importació d’aquest tipus de carn per cobrir la necessitat del gran nombre de fabricants d’embotits que tenen. El 2015 Romania va ser el setè importador de carn de porcí catalana, mentre que Bulgària es va situar en dissetè lloc.

Les empreses participants en aquesta missió són les gironines Costa Brava i Friselva, les osonenques Cárnicas Toni Josep i Mafriges, i la lleidatana Corporació Alimentària Guissona.

FECIC agrupa actualment a 175 empreses que es dediquen tant al sacrifici d’animals de les espècies vacuna, porcina, ovina i caprina, com a l’especejament de les seves carns i a la transformació d’aquestes en productes carnis elaborats. Les empreses membres de FECIC produeixen anualment més de 2 milions de tones de carn i productes carnis, el que representa el 93,8% del total de la carn i elaborats carnis que es produeixen a Catalunya.

Dimarts, 31 de maig de 2016/ FECIC.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags