Llegeix aquest article a:

Empreses catalanes i FECIC estableixen relacions amb importadors carnis de Ghana i Costa d'Ivori

El Departament Internacional de la Federació Catalana d’Indústries de la Carn (FECIC), du a terme aquesta setmana la missió comercial directa a Ghana i Costa d'Ivori, juntament amb empreses càrnies de porcí, boví i elaborats.

fecic

Quatre empreses catalanes i la responsable del Dept. Internacional de FECIC realitzen una missió comercial directa durant aquesta setmana, que els porta a visitar importadors i distribuïdors de Ghana i Costa d'Ivori, dos mercats estratègics pel seu potencial de consum.

Aquesta acció comercial, que forma part de les accions de promoció previstes dintre el Pla Estratègic d’Internacionalització 2015-2020, té com a objectiu que les companyies puguin tenir un contacte directe i de primera mà amb els diferents canals d’entrada i distribució càrnia d’aquests dos països, a través de diferents visites individualitzades a empreses importadores i distribuïdors de carn, que estan interessades a trobar proveïdors en aquests mercats. Les companyies catalanes que hi participen són Cárnica Batallé, Frigorífics Gelada, el Grup Viñas i Patel.

El viatge als dos països africans es fa a continuació de la missió empresarial a Xina de la passada setmana, organitzada per la Conselleria d’Agricultura de la Generalitat, i on també hi va participar el Dept. Internacional amb empreses catalanes, per potenciar al país asiàtic el mercat carni català i establir relacions amb professionals del sector.

Dilluns, 1 de desembre de 2015/ FECIC.

Notícies d'empresa

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags