Llegeix aquest article a:

Enrique Tomas obre la seva primera botiga a Londres

La firma realitza així el seu primer salt internacional.

Dilluns 22 setembre 2014 (fa 4 anys 9 mesos 24 dies)

enrique-tomas_49634.jpg

Aquesta setmana passada, va aterrar a Londres amb l'obertura d'una botiga a 132, Wardour Street, al costat de Soho Square i la famosa Oxford Street. Aquesta botiga representa el primer projecte internacional i per això, han dedicat moltes ganes i il·lusió a fer-la possible.

Carregada de bons desitjos i intencions, mesura uns 100m2 i té dos pisos. Des del carrer, el visitant pot veure la taula de tall al costat de la paret amb pernils penjant. Els pernils procedeixen de diferents orígens d'Espanya: Extremadura, Guijuelo, Valle de Pedroches i Huelva. Si tens familiars a Londres, ja pots explicar que tenen un trosset de la seva terra més a prop de casa!

enrique-tomas-jamon-londres.jpg

Aquesta nova botiga pretén ser "l'ambaixada del pernil" a Londres i per això, en el cartell de l'entrada pot llegir-se "Jamón Ibérico Shop". Tota una declaració d'intencions ... i voluntats. Per què cal traduir la paraula pernil si no és el mateix que "Ham"? Les coses pel seu nom! Volem que els londinencs i el món sencer coneguin aquest menjar de reis, lluny de ser bacó o l'italià Prociutto di Parma, de menor qualitat. Per a això, la botiga disposa d'un equip compost per 6 professionals experts en pernil per satisfer les necessitats dels clients.

Dins de la botiga, el client pot trobar pernil en diferents formats de tall, així com una àmplia selecció d'embotits ibèrics i altres productes de xarcuteria. Els nostres primers clients estan encantats amb la nostra zona de take away on les nostres patates artesanes i entrepans de pernil ibèric estan arrasant.

15 de setembre de 2014 - Enrique Tomas

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags