Esfosa completarà l'any que ve la robotització de tot l'escorxador

L’escorxador de porcí Esfosa està a punt d’encetar el procés de robotització amb un projecte que ja està fet. Encara, però, no han començat les obres i en tot cas el procés duraria aquest 2014 i el 2015.

Esfosa

L’escorxador de porcí Esfosa està a punt d’encetar el procés de robotització amb un projecte que ja està fet. Encara, però, no han començat les obres i en tot cas el procés duraria aquest 2014 i el 2015. “Són obres considerables”, diu Lluís Saballs, gerent de l’empresa, que ho compara amb l’obra de la depuradora que es va acabar l’any 2011.

Aquests canvis, pels quals es van optar deixant aparcat per ara el projecte de fer un segon escorxador tot i que hi ha els permisos donats, suposaran moviments també en l’estructura. Segons Saballs, aquesta inversió és necessària “per a la competitivitat de l’empresa. Serà una remodelació important que ja hem vist a altres escorxadors d’Espanya i Europa”.

L’empresa està fent també reestructuració de personal, tot i que segons Saballs es tracta “d’externalitzar serveis. Per exemple, cada vegada és més important el nombre i tipus d’analítiques que demana el mercat de cada procés i el laboratori no dóna l’abast. Això s’externalitzarà”. Igual que els serveis de manteniment.

Esfosa és una empresa que té com a accionistes cinc empreses del sector de la carn: Càrniques Montronill, Especialitat Vic Carn, Osona Agrícola, Embotits Subirats i Grup Baucells Alimentació.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags