Espuña inaugura una nova planta de producció

La nova fàbrica estarà centrada en la producció de la gamma de tapes de la companyia. La planta de la Pobla de Lillet consolida la forta aposta de Espuña pel mercat internacional.

EspuñaL'empresa càrnia Espuña ha inaugurat aquesta tarda una nova planta de producció a la Pobla de Lillet (Barcelona). Les noves instal·lacions, que produiran exclusivament productes de la gamma de "tapes", permeten augmentar la capacitat de producció de la companyia i incorporar nous ingredients a la gamma, com verdures o peix.

La nova planta, amb una inversió de 2 milions d'euros, inicia la seva activitat amb dues línies i permetrà al fabricant d'embotits doblar la seva capacitat de producció en els 5 anys vinents.

A més dels directius de la companyia, a la inauguració han assistit, el president de la Generalitat, Artur Mas i Gavarró, el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, el delegat Territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Juli Gendrau Farguell i Vicenç Linares, alcalde de la Pobla de Lillet, entre altres autoritats.

Fàbrica Espuña La Pobla de Lillet

Forta aposta pel mercat internacional

El mercat internacional suposa el 91% de la facturació de la gamma de tapes d'Espuña. La planta de la Pobla de Lillet garanteix la capacitat de producció de l'empresa càrnia d'acord amb la demanda dels mercats exteriors i permet consolidar la seva relació comercial amb França, Anglaterra i Alemanya a més d’expandir-se a nous mercats com Canadà i els Estats Units.

Segons Xavier Espuña, director general de la companyia, "volem convertir-nos en el referent del sector a la categoria "tapes", un concepte de gran atracció per al mercat internacional i que ja suposa el 8% de la nostra facturació total".

Espuña exporta a més de 45 països i produeix 4,5 M d'unitats de "Tapes al Minut" a l'any, que es comercialitzen a 27 països.

Reforça el seu lideratge en seguretat alimentària i innovació

Espuña ha estat sempre pionera en la incorporació de processos tecnològics que garanteixin la seguretat alimentària en els seus processos de producció, el que li ha permès exportar als països més exigents com el Japó o Corea.

La nova planta incorpora processos de pasteurització en calent, combinats amb càmeres ràpides de refrigeració. Aquesta nova tecnologia garanteix la més alta seguretat alimentària requerida a escala mundial i permet fabricar receptes exquisides i innovadores.

Espuña va ser la primera empresa càrnia a incorporar la tecnologia d'Alta Pressió (HPP) a nivell mundial, el que permet minimitzar la presència de bacteris patològics, com la Salmonella o Listeria monocytogenes i les seves fàbriques estan certificades amb BRC i IFS amb la qualificació més alta.

Dilluns, 13 d'abril de 2015/ Espuña.

Notícies d'empresa

Martínez Loriente creix un 7,2% en vendes27-abr-2015 fa 3 anys 11 mesos 27 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags