Llegeix aquest article a:

Espuña s'expandeix cap als Estats Units

Esteban Espuña acaba d'adquirir prop del 20% de l'empresa espanyola Pata Negra Jan, S.L., propietària de l'americana Pata Negra LLC, companyia especialitzada en l'elaboració d'embotits curats.

EspuñaEsteban Espuña acaba d'adquirir prop del 20% de l'empresa espanyola Pata Negra Jan, S.L., propietària de l'americana Pata Negra LLC, companyia especialitzada en l'elaboració d'embotits curats. Amb aquesta inversió, Espuña podrà exportar als Estats Units incorporant les seves referències a la cartera de productes de la filial americana de Pata Negra.

Segons Xavier Espuña, Gerent d'Esteban Espuña, "Estats Units constitueix un objectiu prioritari en l'estratègia d'internacionalització de la companyia".

L'entrada d'Espuña en l'accionariat de Pata Negra Jan, S.L. li permetrà assessorar Pata Negra LLC en la millora dels aspectes industrials i tècnics del procés de fabricació, a més de millorar els seus processos productius. Al seu torn, Espuña podrà conèixer de primera mà els processos específics del mercat americà per adaptar-los a les seves fàbriques espanyoles.

Des de que Espuña va iniciar l'exportació dels seus productes a a principis dels anys 90, la càrnia ha aconseguit tenir presència en més de 45 països, fet que suposa el 51% de la facturació.

Dilluns, 22 de juny de 2015/ Espuña.

Notícies d'empresa

Grup Artigas, s'uneix al clúster INNOVACC22-juny-2015 fa 3 anys 11 mesos 25 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags