Llegeix aquest article a:

Espuña ven la seva filial argentina per focalitzar-se en mercats estratègics com Estats Units i Canadà

Esteban Espuña acaba d'anunciar la venda de la seva filial argentina, Espuña, SRL al grup Paladini.

Espuña.jpgEsteban Espuña acaba d'anunciar la venda de la seva filial argentina, Espuña, SRL al grup Paladini. Aquesta operació suposa la retirada comercial de la gironina del mercat argentí per centrar els seus esforços comercials en altres països, com Estats Units i Canadà, i aconseguir en un termini de tres anys el 60% dels seus ingressos en el mercat internacional.

Amb aquesta desinversió, Espuña pretén centralitzar la seva estratègia d'internacionalització en mercats com Estats Units i Canadà, tal com ja va anunciar fa poc després de l'adquisició de Pata Negra LLC. Segons Xavier Espuña, gerent d'Esteban Espuña: "l'objectiu de l'empresa és reinvertir en altres filials per arribar a complir els objectius de creixement que ens vam marcar el 2015 i que té com a eix principal les nostres gammes de llescats de pernil curat, de "Tapas al Minuto" i snacks carnis".

Pernil Curat i Tapes, productes estrella en mercats internacionals

El Pernil Curat representa el 55% de la facturació d'Espuña, repartit a parts iguals entre el mercat nacional i la resta de països en els quals l'empresa càrnia opera. En línia amb l'estratègia d'internacionalització de la gironina, l'any 2015, la planta de producció d'Utrillas (Terol) va ser homologada per exportar als Estats Units, mercat en el qual espera incrementar la seva quota de mercat completant la seva gamma d'embotits actual amb la de Pernil Serrà procedent d'Espanya.

El mercat internacional suposa el 91% de la facturació de la gamma de tapes d'Espuña. La recent inauguració de la planta de la Pobla de Lillet garanteix la capacitat de l'empresa càrnia per proveir la demanda dels mercats internacionals en què opera, mercats amb elevats requeriments en seguretat alimentària.

Divendres, 15 d'abril de 2016/ Espuña.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags