ESTEBAN ESPUÑA S.A., Premi PITA 2014 en processos de 1a transformació i/o conservació

En la present edició, ESTEBAN ESPUÑA S.A. ha estat l’empresa premiada en la modalitat a l’agroindústria per l’elaboració de xarcuteria per al món dels snacks.

EspuñaAquesta nit tindrà lloc, al Palau de Pedralbes de Barcelona, l’entrega dels Premis a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) que cada any entrega el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) de la Generalitat.

En la present edició, ESTEBAN ESPUÑA S.A. ha estat l’empresa premiada en la modalitat a l’agroindústria per l’elaboració de xarcuteria per al món dels snacks.

La innovació i tradició unides

EspuñaDes dels seus orígens, ESTEBAN ESPUÑA S.A. ha tingut en l’experiència i la tradició els seus principals distintius. En els seus quasi 70 anys d’història la companyia s’ha consolidat com un referent d’autenticitat, qualitat i sabor dins el sector de la xarcuteria. No obstant, això no li ha impedit esdevenir una empresa innovadora i en constant evolució que s’adapta als temps i a les necessitats canviants dels consumidors.

I és aquest afany de superació el que ha estat premiat en aquesta ocasió. El guardó a la implantació d’innovacions en els processos de primera transformació de productes d’origen agrari, li ha estat atorgat per la seva gama d’snacks i “cañitas”, dues tipologies de productes que ofereixen la possibilitat de consumir embotits tradicionals d'una forma pràctica, a qualsevol lloc i a qualsevol moment. Aquesta versatilitat es deu també a la seva conservació fora de fred, qualitat que s’obté mitjançant la curació dels productes fins que tenen una activitat aigua baixa.

Dilluns, 15 de desembre de 2015/ ESTEBAN ESPUÑA SA.

Notícies d'empresa

Fabré Tall i Freund seran presents a la BTA 201508-gen-2015 fa 4 anys 6 mesos 13 dies
El Grup Alimentari Argal compra Embotits Monells03-des-2014 fa 4 anys 7 mesos 18 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags