Llegeix aquest article a:

Exhibició de Pernil Ibèric en la celebració de la festa nacional de Taiwan

L'Asociación Interprofesional del Cerdo Ibérico (ASICI) col·labora amb l'Oficina Econòmica i Cultural de Taipei a Espanya i ofereix una degustació de pernil ibèric amb motiu de la celebració del 106º aniversari del Dia Nacional de la República de Xina (Taiwan).

Dimarts 10 octubre 2017 (fa 1 anys 8 mesos 7 dies)

ASICIEl passat dimecres 4 d'octubre l'Asociación Interprofesional del Cerdo Ibérico (ASICI) ova oferir una degustació d'un dels productes més internacionals del nostre país, el Pernil Ibèric, a la recepció oferta pel representant de l'Oficina Econòmica i Cultural de Taiwan a Espanya, Simón Shen Yeaw Ko, amb motiu de la celebració del 106º aniversari del Dia Nacional de la República de Xina (Taiwan).

L'acte va reunir la comunitat taiwanesa resident a Espanya i a un gran nombre de convidats procedents de diferents àmbits de la societat espanyola, autoritats, empresaris, associacions i membres del Cos Diplomàtic.

En el seu discurs de benvinguda, l'ambaixador Simón Shen Yeaw Ko, va destacar les bones relacions entre Espanya i Taiwan, i ha tornat a sol·licitar l'ajuda de tots per impulsar els llaços comercials entre els dos països, sobretot, "tenint en compte l'enorme potencial d'alguns productes espanyols com el pernil ibèric, l'oli d'oliva o el vi, que tan bona acceptació estan tenint en el mercat taiwanès i que només necessiten d'un major impuls per part d'empresaris i emprenedors de tots dos països".

Durant la celebració de l'esdeveniment, els més de 350 assistents van poder degustar, de la mà d'ASICI, el Pernil Ibèric, un producte exquisit i símbol de la nostra cultura gastronòmica, a més de gaudir en viu de l'art del tall de pernil i informar-se sobre l'existència dels precintes de Norma que identifiquen cada denominació de venda i contribueixen a la diferenciació dels productes per categoria d'alimentació i raça.

El president de l'Asociación Interprofesional del Cerdo Ibérico, Francisco Javier Morato, assenyalava que "per a nosaltres és un honor estar presents en actes d'aquesta envergadura i d'un marcat caràcter internacional. Ens trobem davant d'un moment històric i hem d'aprofitar-ho per avançar en la necessària i imparable "Internacionalització de l'Ibèric". Si bé és cert que el nostre producte estrella, el Pernil Ibèric, podem trobar-lo en més de 90 països dels cinc continents, encara s'ha d'incrementar la seva presència en algun d'ells.

Per això, i per contribuir a la construcció d'un sector fort i competitiu, la Interprofesional del Cerdo Ibérico treballa per enfortir i incrementar els llaços comercials a l'exterior, redoblant els seus esforços per consolidar i desenvolupar la presència dels productes ibèrics en els mercats internacionals.

Brindis de las autoridades en la celebración del 106º aniversario del Día Nacional de la República de China (Taiwán)
Brindis de las autoridades en la celebración del 106º aniversario del Día Nacional de la República de China (Taiwán)

Dilluns, 9 d'octubre de 2017/ ASICI.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags