Llegeix aquest article a:

Èxit de Busch a Pumps&Valves

Els visitants de l'estand de Busch van poder conèixer els últims desenvolupaments tècnics del líder en buit per a la Indústria.

BuschBusch Ibérica completa satisfactòriament la seva participació a la fira Pumps&Valves celebrada a Bilbao del passat 6 al 8 de juny.

Els visitants de l'estand de Busch van poder conèixer els últims desenvolupaments tècnics del líder en buit per a la Indústria, així com la seva àmplia gamma exposada de productes especialment dissenyats per donar servei als processos més exigents.

A més, els visitants de l'estand de Busch a la fira van obtenir més informació sobre l'àmplia cartera de productes Busch, que inclou solucions ideals en les àrees de tecnologia de buit i sobrepressió per a pràcticament qualsevol aplicació industrial, a partir de processos de transport pneumàtic, desgasificació i assecat, fins embalatge, emmotllament o revestiment. Aquells clients, en particular, que treballen amb materials potencialment explosius i en entorns en els quals l'explosió és un risc, van trobar solucions a aquesta qüestió especialment rellevant.

Stand de Busch Ibérica a Pump&Valves 2017
Stand de Busch Ibérica a Pump&Valves 2017

Juny de 2017/ Busch Ibérica.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags