Llegeix aquest article a:

Færch Plast adquireix l'àrea d'envasat de Sealed Air a Europa

L'adquisició per part de Færch Plast comprèn les plantes de Poole (Regne Unit) i Bunyol (Espanya), Sealed Air Ltd i Sealed Air Bunyol SLU, així com les activitats comercials associades.

Dimarts 6 octubre 2015 (fa 3 anys 7 mesos 16 dies)

Færch-PlastEl proveïdor líder europeu d'envasos i safates de plàstic per a la indústria alimentària, Færch Plast A/S, amb seu a Holstebro, Dinamarca, ha reforçat encara més la seva posició com a important proveïdor de la indústria alimentària mundial amb l'adquisició acordada de l'àrea d'envasat de Sealed Air a Europa. S'espera tancar l'acord l'1 de novembre de 2015.

Sealed Air és un dels principals fabricants mundials d'envasos per a la carn fresca, amanida, fruita i altres aliments. L'adquisició per part de Færch Plast comprèn les plantes de Poole (Regne Unit) i Bunyol (Espanya), Sealed Air Ltd i Sealed Air Bunyol SLU, així com les activitats comercials associades.

1 d'octubre de 2015/ Færch Plast.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags