Llegeix aquest article a:

FECIC celebra la seva Assamblea General amb el suport del Departament d'Agricultura

La Federació Catalana d’Indústries de la Carn (FECIC) ha celebrat avui la seva Assemblea general, que ha comptat amb la presència del director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol.

FECIC 1

Prop de 40 empreses catalanes han assistit a l’Assemblea General anual de la patronal càrnia catalana, que aquest any ha tingut com a convidat al director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol, qui ha volgut destacar en la seva intervenció que el sector carni és el primer del país a nivell agroalimentari i que, segurament, se situa com a segon sector, en valor econòmic. També ha dit que l’Administració ha d’acompanyar a les empreses del sector, recolzant-les en tot moment, per millorar així el seu funcionament; que estan treballant per intentar que no hi hagi tantes traves burocràtiques i per a que, en un futur, es pugui controlar tota la cadena alimentària des d’una única agència, i no des de diferents departaments, com passa ara.

El director general ha parlat també de la creació del Consell Català de l’Alimentació, un òrgan consultiu del Departament d'Agricultura en el qual estaran presents totes les baules de la cadena alimentària.

El discurs de benvinguda ha anat a càrrec del nou president de FECIC, Joan Costa, qui ha fet una valoració dels seus primers cinc mesos de mandat, a més de comentar els objectius de la seva presidència, que passen per una millora de la seguretat alimentària, que és la que, segons ell, ha d’ajudar a les empreses a obrir-se més portes a l’exterior, a països als què encara no exporten, per així poder mantenir el creixement del sector a nivell de comerç exterior dels últims anys.

Com cada any, l’Assemblea General ha servit per a que FECIC presenti als seus associats la seva memòria d’activitats de l’any 2016, el seu pla d’actuació previst per al 2017 i les seves propostes sectorials, que passen, sobretot, per recolzar la internacionalització de les empreses, per mitjà de Pla d’Internacionalització 2015-2020. La trobada ha finalitzat amb l’aprovació del pressupost per al 2017.

Dimecres, 10 de maig de 2017/ FECIC.

Notícies d'empresa

Busch a Pumps&Valves Bilbao 201711-maig-2017 fa 1 anys 11 mesos 8 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags