Llegeix aquest article a:

FECIC es converteix en membre del màxim òrgan de govern de l'oficina internacional de la carn, el IMS

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC) ha entrat a formar part del Consell de direcció de l'IMS per al període 2018-2022.

FECIC

Ahir es va celebrar en Dallas (EUA) l'Assemblea general de l’International Meat Secretariat (IMS), la qual va aprovar la proposta del seu president i del seu secretari general d'incorporar FECIC com a membre del seu Consell de direcció, sent la primera vegada que una organització empresarial espanyola obté aquest càrrec.

La patronal càrnia compartirà direcció amb la Meat and Livestock Australia, l’Agriculture and Horticulture Development Board del Regne Unit, la nord-americana Meat Export Federation, l’All India Buffalo and Sheepmeat Exporters Association, i l'Associació Rural del Paraguai, que també han entrat a formar part del màxim òrgan de govern.

El Consell de direcció de l'IMS té el deure de representar adequadament els punts de vista i les aspiracions de les diverses regions del món. Per aconseguir-ho, els diferents membres hauran de mantenir un estret contacte amb el Consell Executiu de l'IMS.

Aquest reconeixement permetrà FECIC aprofundir més en la relacions internacionals, a més de participar activament en les activitats d'aquest organisme internacional. Justament, una d'aquestes participacions serà la intervenció de la Federació al Congrés Mundial de la Carn, que se celebra avui i demà als EUA, sent la primera vegada que algú de l'Estat espanyol farà una ponència en aquesta trobada mundial.

International Meat Secretariat (IMS)

31 de mayo de 2018 - FECIC

veure més articles relacionats amb l'article

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags