Llegeix aquest article a:

FECIC participa a la Fira Anuga juntament amb empreses càrnies catalanes

El Dept. Internacional de la Federació Catalana d’Indústries de la Carn i sis empreses catalanes de porcí i boví viatgen a Colònia per participar, del 10 al 14 d’octubre, a la Fira Anuga.

fecicDes de demà 10 d’octubre i fins el proper 14 d’octubre, sis empreses catalanes de boví i porcí duran a terme una participació agrupada amb FECIC, al seu estand de 100 m2 (A-112), que es troba dins el pavelló monogràfic de carnis Anuga Meat (Hall 6.1). Aquesta mostra és la més gran del sector mundial de l’alimentació i inclou les tendències sobre el sector carni en les àrees de traçabilitat, benestar animal, regionalització i processament de productes carnis.

Dins l’agenda prevista, FECIC espera el proper dilluns 12 d’octubre, la visita al seu estand d’una delegació d'empreses membres de la China Meat Association (CMA), que volen conèixer més de prop el sector carni català i que aprofitaran per establir contacte amb les sis empreses participants.

El carni és un sector amb creixements constants. Els últims 50 anys, la producció de carn s’ha multiplicat per 4. L’OCDE i la FAO esperen que la producció mundial augmenti de 297 milions de tones el 2011 fins a 350 milions de tones previstes per al 2021. Dintre les prediccions, s’espera que les aus de corral incrementin un +2,2%, la carn de vacum un +1,8% i la de porcí un +1,4%. En aquest sentit, les aus de corral i la carn de porcí participaran d’una quota de mercat del 37% cadascuna el 2021.

La producció europea ha evolucionat positivament i s’espera que prosperi encara més els pròxims anys. La Comissió Europea estima que les produccions augmentaran encara més entre 2015 i 2016, amb un creixement interanual de l’1,3% respecte l’any 2014. Per aquest motiu, la fira Anuga esdevé un dels certàmens més importants per a la promoció del sector, reunint a més de 800 empreses càrnies d’arreu del món, repartides en 3 pavellons. Alguns dels expositors internacionals més importants són ABP group, AJC International, Danish Crown, German Fleisch, Inalca, JBS, LDC, Tönnies, Tyson Foods, Vion, Westflesih.

Fecic-anuga

Altres participacions agrupades que es faran visibles durant la fira són les d’Argentina, Austràlia, Bèlgica, Brasil, Alemanya, França, Itàlia, Canadà, Àustria, Espanya, Sud-Àfrica, Turquia i els EUA. També hi participen altres categories de producte com la carn de camell de la firma Samex Australian Meat Company o carn de porc senglar.

Aquesta nova acció comercial de la patronal s'emmarca dintre el Pla Sectorial 2015-2020 del Dept. Internacional​ i​ té com a objectiu reforçar la​ ​presència internacional​ del sector carni de Catalunya​ i establir relacions​ ​amb professionals del sector. La responsable d’internacional de la patronal, Elena Laguia, comenta "és la fira més important a nivell europeu​ i​ estaran presents les empreses​ ​més destacades del sector carni mundial​.​ ​La participació catalana no pot ser una excepció".

9 d'octubre de 2015/ FECIC.

Notícies d'empresa

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags