Llegeix aquest article a:

FECIC signa un acord de col·laboració amb l'associació càrnia xinesa

La patronal càrnia catalana signa un conveni de col·laboració amb la China Meat Assotiation (CMA), que es suma al signat el novembre passat amb la China National Agriculture Wholesale Market Association (CAWA).

fecic.gif

En el marc del 20è Congrés Mundial de la Carn, que va finalitzar el passat dilluns a Pequín, i del qual FECIC n’era patrocinador, el seu president, Jaume Blancafort, ha signat un acord estratègic de col·laboració amb el president de la China Meat Assotiacion (CMA), Li ShuiLong. Aquest important conveni té com a objectiu aprofundir en les relacions comercials entre ambdues entitats i en els contactes empresarials entre empreses exportadores càrnies de Catalunya i importadores de la Xina. El document final inclou aspectes com la realització de jornades conjuntes o missions comercials per visitar empreses càrnies catalanes i xineses per a que els operadors coneguin de prop el seu funcionament.

Amb aquest nou acord estratègic de col·laboració es reforcen les relacions i la cooperació catalanoxinesa, que ja va començar a fer-se realitat amb el conveni signat el passat mes de novembre amb la China National Agriculture Wholesale Market Association (CAWA).

El mercat carni xinés és la quarta destinació, a nivell nacional, de les exportacions de carn de porcí fresca i congelada, registrant 55.388 tones anuals el 2013. Actualment suposa el 6% de les exportacions de Catalunya i se situa com a principal destinació a països tercers, per davant de Rússia i Hong Kong. La taxa de creixement anual és del 10%.

D’altra banda, avui finalitza la fira CIMIE (China International Exhibition Centre), organitzada per la CMA (China Meat Assotiation) i la IMS (International Meat Secretariat), on FECIC ha tingut un estand de 50 m2, que ha comptat amb la participació d’empreses associades de FECIC.

IMG_20140618_095152-(1).jpg

19 de juny de 2014 - FECIC

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags