FEDACOVA i AINIA llancen una plataforma online per impulsar la innovació oberta a les Pimes

El projecte transfereix coneixements i habilitats a Pimes sobre: com identificar i desenvolupar oportunitats per innovar, les fortaleses i debilitats clau dins de l'organització, realitzar accions estratègiques en innovació, així com el desenvolupament d'habilitats per gestionar Open Innovation i col·laborar amb la resta de la cadena de valor.

Dijous 15 gener 2015 (fa 4 anys 6 mesos 1 dies)

AINIALa Federació Empresarial d'Agroalimentació de la Comunitat Valenciana (FEDACOVA), associada a AINIA, lidera el projecte europeu OPEN NEW FOOD, finançat per la Comissió Europea a través del Lifelong Learning Programme i orientat a formar en innovació oberta als directius de Pimes agroalimentàries de la Unió Europea.

Amb la col·laboració de AINIA, FEDACOVA està formant de manera directa a 150 empresaris de Pimes tradicionals. En el marc del projecte també s'ha posat en marxa per part d'AINIA una plataforma Online col·laborativa que permetrà transferir el coneixement generat en aquesta formació al conjunt del sector agroalimentari europeu.

Els participants en aquest curs, que combina sessions presencials i online, i que acaba d'iniciar-se, estan adquirint coneixements i habilitats sobre com identificar i desenvolupar oportunitats per innovar, les fortaleses i debilitats clau dins de la seva organització, així com el desenvolupament d'habilitats per gestionar Open Innovation i per col·laborar amb la resta de la cadena de valor.

Així mateix, rebran formació per realitzar accions estratègiques sobre innovació específica adaptades a les seves respectives empreses, per identificar les possibles amenaces, fortaleses i debilitats en aquest camp, així com per desenvolupar els seus propis plans en Open Innovation i identificar els principals grups d'interès amb els quals poder crear xarxes per innovar dins de la seva cadena de valor.

Aquesta formació s'estructura en sessions i mòduls teòrics i pràctics i, a través de la plataforma Open New Food desenvolupada, estarà disponible en vuit idiomes (anglès, espanyol, francès, turc, grec, txec, danès i flamenc) i serà oberta i de lliure accés a través de la pàgina web del projecte a la fi de 2015.

Dimecres, 14 de gener de 2015/ AINIA.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags