Llegeix aquest article a:

Fedecarne presenta Educarne.es

L'acte va comptar amb la participació de la Sra. María José Pérez-Cejuela, Directora de Comerç i Consum de la Comunitat de Madrid; i amb l'assistència de nombroses personalitats representants d'Associacions i Organitzacions de caràcter regional i nacional.

Dijous 13 octubre 2016 (fa 2 anys 7 mesos 9 dies)

fedecarne.jpg

La Federación Madrileña de Detallistas de la Carne va celebrar l'11 d'octubre l'acte de presentació d'Educarne -educarne.es-, la primera plataforma de formació online exclusiva per als carnissers-xarcuters del segle XXI.

Amb un catàleg de més de 60 cursos, dividits en vuit àrees d'especialització, Educarne és la nova aula digital que té com a objectiu oferir la formació més completa als professionals de la carnisseria-xarcuteria, adaptant els seus continguts i format al ritme de vida del professional perquè aquest pugui formar-se sense desplaçaments, sense horaris i des de qualsevol dispositiu digital amb connexió a Internet. A més, la plataforma garanteix a l'alumne una supervisió contínua, de la mà de tutors especialitzats en cadascuna de les matèries.

L'obertura de l'acte va recaure en la figura de la Sra. María Sánchez, directora general de Fedecarne, que va parlar de la importància que té la plataforma de formació online Educarne per als professionals de la carnisseria-xarcuteria, sent una eina clau per donar cobertura a les seves necessitats i facilitar la inserció laboral en l'ofici de carnisser-xarcuter, que compta amb una alta taxa d'ocupabilitat i grans oportunitats de futur.

A continuació, la directora de Comerç i Consum de la Comunitat de Madrid, la Sra. María José Pérez-Cejuela, va destacar l'exitosa estratègia que està duent a terme Fedecarne per digitalitzar el comerç especialitzat en la Comunitat i per fomentar la innovació en els establiments minoristes a través de la formació, manifestant a més que el sector de la carnisseria-xarcuteria pel seu dinamisme és un referent per al comerç especialitzat.

La presentació tècnica de Educarne va anar a càrrec de la Sra. Amparo Granda, Directora del Departament de Formació, i Qualitat i Seguretat Alimentària de Fedecarne, que va fer èmfasi en la seva accessibilitat, usabilitat i, el més important, que Educarne és una solució tecnològica per eliminar una de les barreres que tradicionalment han existit en l'accés a la formació dels carnissers-xarcuters, el temps.

Perquè ara amb Educarne.es el professional es pot formar al seu ritme, sense desplaçaments i sense horaris.

Va clausurar l'acte el President de Fedecarne, Sr. Carlos Rodríguez, transmetent a tots els assistents i al sector en general un missatge clar i concís, el seu convenciment que la formació és la diana cap a la qual cal enfocar els nostres esforços, perquè sense innovació inevitablement els establiments del sector no podran adaptar-se a les noves demandes d'un mercat cada vegada més exigent.

Per això, Educarne posa a disposició del professional de la carnisseria-xarcuteria més de 60 cursos en línia, perquè decideixi avui mateix fins on vol arribar.

Dimarts, 11 d'octubre de 2016/ Fedecarne.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags