Llegeix aquest article a:

Fermall d'or a les accions de promoció d'Interporc durant la seva participació en SIAL París

La Interprofesional del Cerdo de Capa Blanca Español, Interporc, acaba de finalitzar la seva participació a la fira Internacional SIAL París després d'una setmana d'intensa activitat promocional.

Dijous 30 octubre 2014 (fa 4 anys 8 mesos 16 dies)

interporcLa Interprofesional del Cerdo de Capa Blanca Español, Interporc, acaba de finalitzar la seva participació a la fira Internacional SIAL París després d'una setmana d'intensa activitat promocional.

La 50a edició d'una de les fires internacionals més importants en el sector de l'alimentació, ha estat l'escenari escollit aquest cop per Interporc per mostrar al públic francès i als visitants vinguts d'arreu del món, la gran qualitat de les carns i elaborats frescos i curats del porc de capa blanca espanyol.

Durant aquests dies l'estand d'Interporc ha ofert de manera permanent diferent showcookings i demostracions en directe d'elaboracions de tapes espanyoles, degustació d'embotits cuits i curats i demostracions de tall de pernil serrà.

De la mà de l'estrella Michelin d'Aranjuez, Fernando del Cerro (Casa José), els visitants de SIAL han pogut gaudir diàriament de l'elaboració de tapes espanyoles en directe amb diferents peces de porc que han fet les delícies de tots.

Les classes magistrals i demostracions de tall de pernil serrà han corregut de la mà del mestre tallador Sergio Bellido. Durant aquests dies han estat molts els visitants que s'han acostat al de Morón amb gran interès per la tècnica de tall i presentació, no només del pernil serrà sinó també dels embotits curats i cuits.

El marc de la fira ha estat també el lloc per a què representants d'Interporc hagin mantingut la primera trobada bilateral amb el seu homòleg francès, amb la finalitat de començar a treballar de manera conjunta tant en la millora de la imatge del porc blanc com en l'eliminació de les barreres que les nostres empreses troben a l'exportació.

El fermall d'or a aquesta intensa activitat promocional es va posar ahir amb la recepció que es va realitzar a l'ambaixada d'Espanya a París, que va comptar amb un amfitrió de luxe com és l'ambaixador d'Espanya, Ramón de Miguel i la presència de diferents directors generals i consellers del Ministeri d'Agricultura francès i espanyol, consellers comercials, Institut Cervantes president i director general de la interprofessional francesa, INAPORC, president i director general de Rungis i de la cambra de comerç, representants de la Sorbona, de l'OCDE, de l'OIE, importadors i compradors, empreses expositores espanyoles.

Durant la seva intervenció, l'ambaixador va destacar la importància de la feina que ha realitzat Interporc durant aquesta edició de SIAL París, la primera vegada que el sector porcí espanyol en el seu conjunt participa en aquesta trobada per promoure la internacionalització i promocionar la imatge del nostre sector porcí de capa blanca en tota la cadena, subratllant la importància del paper de les Organitzacions Interprofessionals en aquesta important tasca.

27 d'octubre de 2014 - Interporc.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags