FIAB acorda amb Mauricio Gª de Quevedo la seva designació com a nou director general

FIAB ha arribat a un acord amb Mauricio García de Quevedo per proposar-lo al Consell de Direcció com a nou director general en la reunió que tindrà lloc el proper 23 d'octubre.

Dilluns 13 octubre 2014 (fa 4 anys 9 mesos 8 dies)

fiabLa Federació d'Industries de l'alimentació i Begudes (FIAB) ha arribat a un acord amb Mauricio García de Quevedo per proposar-lo al Consell de Direcció com a nou director general en la reunió que tindrà lloc el proper 23 d'octubre.

El comitè de selecció i recerca, creat el juliol passat en el si del Consell de Direcció, s'ha encarregat de tot el procés de selecció de manera autònoma i independent. Els seus quatre membres han pres la decisió unànime de proposar a Mauricio entre els diferents candidats que han participat en el procés.

Posteriorment el comitè de selecció i recerca ha sotmès la proposta a valoració de la resta de membres del Consell de Direcció, que han manifestat el seu suport unànime. El nomenament es produirà en la reunió que el Consell de Direcció celebrarà el proper 23 d'octubre.

Experiència en el sector alimentació i associatiu

Mauricio García de Quevedo té una àmplia experiència en entorns corporatius, àmbit associatiu i direcció d'empreses. Ha treballat en l'àmbit de direcció empresarial, així com en l'àrea comercial i de vendes. Ha estat director general de Kellogg Company i Elizabeth Arden per a Espanya i Portugal. Així mateix, ha estat responsable comercial i de vendes en companyies com Colgate, Seagram, Rives Pitman i Carrefour.

En l'àmbit associatiu, ha estat president de l'Associació Espanyola de Fabricants de Cereals (CEREAL) i de l'associació europea (CEEREAL). També ha estat membre de Promarca, Autocontrol i l'Associació Multisectorial d'Empreses d'Alimentació i Begudes (AME).

Mauricio ha cursat un Executive MBA a l'IE Business School i és Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat Complutense de Madrid.

Divendres, 10 d'octubre de 2014/ FIAB.
www.fiab.es

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags