Llegeix aquest article a:

FIAB i la Cambra de Comerç d'Espanya als Estats Units reforcen el seu compromís per a la internacionalització del sector alimentació i begudes

Mitjançant aquest acord, FIAB busca facilitar les relacions comercials amb els Estats Units i contribuir a la projecció del valor d'Espanya en el nou marc comercial internacional.

Dimecres 10 maig 2017 (fa 1 anys 11 mesos 9 dies)

FIAB 1

FIAB i la Cambra de Comerç d'Espanya als Estats Units han signat un acord de col·laboració per al suport i impuls de la internacionalització de la indústria d'alimentació i begudes als Estats Units.

A través d'un pla integral d'assessoria, informació i formació, ambdues entitats potenciaran la promoció dels aliments i begudes espanyols contribuint a l'impuls de l'activitat exportadora sobretot a les pimes del sector, que representen al voltant del 96% de l'entramat empresarial. D'aquesta manera, es busca facilitar l'intercanvi comercial entre les dues regions econòmiques de gran interès per al nostre sector, contribuint a la generació de riquesa per a l'economia nacional i la projecció de la imatge d'Espanya en el mercat global a la qual estretament està lligada la nostra oferta gastronòmica.

A la signatura han participat Mauricio García de Quevedo, director general de FIAB, i Javier Pérez Palencia, Director Executiu de la Cambra de Comerç d'Espanya als Estats Units, que han destacat la importància de crear un marc estable d'informació i suport entre les dues organitzacions consolidar el posicionament dels aliments i begudes espanyols al mercat nord-americà, la demanda en els lineals dels quals ha crescut significativament en els últims anys.

FIAB ha qualificat positivament aquest acord ja que permet sumar un soci estratègic amb un profund coneixement i avalada experiència que serà un avantatge per a les empreses del sector en la seva estratègia d'internacionalització. Per Mauricio García de Quevedo, director general de FIAB, aquest acord suposa un pas endavant en la consolidació de les relacions comercials amb el país nord-americà.

"Aquesta col·laboració posa en valor el paper d'Espanya en el nou escenari comercial, la posició estratègica al Mediterrani i la seva connexió amb Llatinoamèrica ens situen en una posició privilegiada per incrementar la nostra activitat exportadora i consolidar la tradició de les relacions comercials entre els dos països", ha destacat García de Quevedo.

Estats Units ha demostrat ser un mercat molt consolidat i tradicional per a la nostra indústria. Així, aquest país és el primer soci comercial extracomunitari de les exportacions d'alimentació i begudes espanyoles. Segons les últimes dades de l'Informe Econòmic de FIAB, Estats Units va representar el 5,1%, assolint els 1.288 milions d'euros de les exportacions de béns de la indústria alimentària, una dada que reflecteix l'interès per seguir incentivant els fluxos comercials entre ambdues regions com un mercat prioritari de la nostra indústria alimentària.

Divendres, 5 de maig de 2017/ FIAB.

Notícies d'empresa

Busch a Pumps&Valves Bilbao 201711-maig-2017 fa 1 anys 11 mesos 8 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags