Llegeix aquest article a:

FIAB i ENAC impulsen la seva col·laboració per consolidar la qualitat i seguretat alimentària

Les dues entitats s'uneixen per potenciar la competitivitat del sector, a través d'activitats de comunicació i formació en l'àmbit de l'acreditació.

Dimecres 19 abril 2017 (fa 2 anys)

FIAB 1

La Federació Espanyola d'Indústries de l'Alimentació i Begudes (FIAB) i l'Entitat Nacional d'Acreditació (ENAC) han subscrit avui un acord de col·laboració que redunda en la millora de la competitivitat de les empreses de la indústria d'alimentació i begudes a través de una àmplia sèrie d'activitats de comunicació i formació en l'àmbit de l'acreditació.

Aquest marc de col·laboració contribueix a reforçar els alts ràtios de qualitat dels què gaudeixen els aliments i begudes a Espanya, així com a visibilitzar la importància de la seguretat alimentària. L'acreditació és una de les eines de major garantia per al desenvolupament d'un mercat segur, i un excel·lent mecanisme per impulsar la fiabilitat dels aliments i begudes i dels serveis i processos productius.

FIAB ha posat en valor la signatura d'aquest acord enfocat a augmentar l'excel·lència del sector en matèria de seguretat i qualitat alimentària. "Avui ratifiquem la nostra aposta per la construcció d'un sector modern i compromès amb la protecció del consumidor, oferint productes de qualitat i segurs", va assegurar Mauricio García de Quevedo, director general de FIAB.

Per la seva banda, Beatriz Rivera Romero, directora general d'ENAC, ha destacat que "l'acreditació constitueix una eina útil i potent per donar resposta, amb les majors garanties, als reptes als quals s'enfronta contínuament la indústria agroalimentària espanyola sent clau en àmbits com la seguretat alimentària o l'exportació".

Beatriz Rivera, Directora General de ENAC, y Mauricio García de Quevedo, Director General de FIAB.
Beatriz Rivera, Directora General de ENAC, y Mauricio García de Quevedo, Director General de FIAB.

Un dels paràmetres amb major projecció d'aquest acord serà l'àmbit de la internacionalització. La indústria d'alimentació i begudes és un sector exportador i altament competitiu en el mercat internacional. "Comptar amb aquesta aliança, suposa una palanca per a l'accés de les empreses espanyoles d'alimentació a nous mercats, garantint la introducció de productes en entorns segurs i facilitant un comerç de confiança", ha afegit García de Quevedo.

En aquesta línia, Beatriz Rivera ha afirmat que "els serveis acreditats són clau també per a l'exportació ja que tant els fabricants com la resta d'operadors alimentaris poden demostrar així el compliment de les especificacions requerides pels països compradors als quals es destinen les mercaderies i productes agroalimentaris".

Aquesta aliança intersectorial reforça l'aposta de la indústria d'alimentació i begudes per la seguretat i qualitat com a elements diferenciadors en la consolidació de la confiança del consumidor i en la millora del benestar de la societat.

Dimecres, 19 d'abril de 2017/ FIAB.

Notícies d'empresa

Bofill: ecològica, tradicional i ara, també mini25-abr-2017 fa 1 anys 11 mesos 25 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags