Llegeix aquest article a:

FIAB i la Guàrdia Civil signen un procediment operatiu de col·laboració per combatre el frau

Aquest acord reforça les relacions institucionals i incrementa el valor afegit de la IAB com a primer sector industrial del país, motor econòmic, i una de les referències d'Espanya en l'àmbit internacional.

Dijous 28 gener 2016 (fa 3 anys 5 mesos 25 dies)

FIAB.gifLa Guàrdia Civil i FIAB han signat avui un procediment operatiu de col·laboració mitjançant el qual promouran accions i iniciatives que redundin en l'eficàcia de la lluita contra les activitats il·lícites que puguin tenir lloc en l'àmbit de la producció i tràfic d'aliments, així com la seva adulteració i falsificació, per tal d'afavorir la seva eradicació.

Les activitats il·lícites, sovint, suposen un greu perjudici per a la societat de qualsevol país, ja que poden posar en risc tant la salut pública, com la seguretat mediambiental. A més, constitueixen un entorn propici per al frau fiscal i tributari i una competència deslleial en el mercat.

Aquest acord de col·laboració demostra el compromís indestructible de la Federació amb les autoritats en la lluita contra el frau, i estableix les bases de cooperació per reforçar les relacions institucionals en matèria de control i protecció de la qualitat en el sector. A més, aquest procediment contribuirà al manteniment de la lleialtat de les transaccions comercials entre els operadors, i a reforçar la confiança del consumidor en els nostres productes de qualitat.

"Poder comptar amb el suport i col·laboració de la Guàrdia Civil estableix una forta aliança davant de tots aquells que vulguin posar en risc el compromís de la indústria d'alimentació i begudes amb la seguretat i qualitat dels nostres productes", ha indicat García de Quevedo.

Per a García de Quevedo, "els espanyols poden sentir-se orgullosos del bon nom que la indústria d'alimentació i begudes s'ha llaurat amb compromís i esforç" fins arribar a ser en l'actualitat el primer sector industrial del país, motor econòmic, i una de les referències d'Espanya en l'àmbit internacional.

27 de gener de 2016 - FIAB.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags