Llegeix aquest article a:

Fira de Barcelona crea Livestock Forum, saló que abordarà com millorar la sanitat animal

El certamen oferirà una visió transversal de la cadena alimentària dels animals de granja.

Dimarts 29 setembre 2015 (fa 3 anys 7 mesos 23 dies)

Fira de Barcelona Del 10 al 13 de maig de 2016, el pavelló 1 del recinte de Gran Via de Fira de Barcelona serà la seu de Livestock Forum, fòrum internacional al servei de la millora de la producció ramadera i la sanitat animal en una iniciativa que vol oferir una visió transversal i actualitzada de les tecnologies i processos que es duen a terme en l’actualitat per tal de produir aliments sans i segurs d’origen animal destinats al consum. La celebració de Livestock Forum omple un forat en el calendari d’esdeveniments firals o congressuals dedicats a la ramaderia, ja que és el primer fòrum dissenyat per oferir una resposta global als reptes d’aquest sector.

La primera edició de Livestock Forum, que compta amb la col·laboració en l’organització de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya com a soci fundador, convocarà els experts més importants d’aquesta indústria que donaran a conèixer els últims avenços tècnics del sector en el marc d’un programa de ponències amb la participació d’especialistes nacionals i internacionals i comptarà amb una important representació comercial amb prop de 250 expositors de tot el món.

Livestock Forum neix amb la clara vocació de crear un espai de debat, inèdit a nivell europeu, que permeti l’intercanvi de coneixement i experiències sobre les qüestions relacionades amb la sanitat animal que van des de la seguretat alimentària fins al benestar dels animals en granja, passant per la prevenció, el diagnòstic i tractament de malalties.

El certamen, que disposarà d’una zona d’exposició en què hi seran presents tots els segments implicats en la investigació i desenvolupament del procés des del seu inici fins a la fabricació i distribució dels productes, compta amb la col·laboració i assessorament d’un International Advisory Board on participaran representants d’entitats com l’Organització Mundial de Sanitat Animal (OIE) o l’Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA), entre altres institucions.

En aquest sentit, aquest fòrum vol ser una eina per tal de promoure una reflexió i anàlisi transversal i interdisciplinar a escala internacional per tal d’abordar els reptes tècnics que planteja una producció animal sostenible i segura. Livestock Forum presentarà, per això, un innovador programa d’activitats i reunions de networking que faran possible compartir bones pràctiques, experiències i transferència de tecnologia i know how entre els diferents actors del sector.

Livestock Forum

Setembre de 2015 - Livestock Forum

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags