Frigorífics Costa Brava, nou associat a INNOVACC

Aquest mes d’octubre s’ha incorporat un nou associat al clúster. Es tracta de Frigorífics Costa Brava SA, una empresa del Grup Cañigueral amb una trajectòria de més de 45 anys en l’elaboració de carn de porcí de màxima qualitat.

InnovaccAquest mes d’octubre s’ha incorporat un nou associat al clúster. Es tracta de Frigorífics Costa Brava SA, una empresa del Grup Cañigueral amb una trajectòria de més de 45 anys en l’elaboració de carn de porcí de màxima qualitat.

Des dels inicis, l’any 1969, l’empresa està en constant creixement i les seves instal·lacions, dedicades al sacrifici i especejament de carn de porc, els permeten produir més de 225 milions de quilos de carn anuals.

Els seus productes, que s’adapten als hàbits del consumidor final, arriben a més de 42 països. Això ha estat possible gràcies a la millora de les qualificacions en estàndards de qualitat i al treball constant en nous productes per abastar nous mercats estratègics.

Divendres, 31 d'octubre de 2014/ INNOVACC.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags