Llegeix aquest article a:

FRONTMATEC adquireix el distribuïdor espanyol líder en equipament, INTECAL

FRONTMATEC, proveïdor líder a nivell mundial d’equips, solucions i software personalitzat per a la indústria de la carn vermella, ha signat un acord per adquirir el distribuïdor i proveïdor líder a Espanya d’equips de tecnologia alimentària, INTECAL – Industrial Tècnic Alimentària, S.A.

Divendres 18 gener 2019 (fa 3 mesos 5 dies)

La demanda mundial de carn vermella està augmentant juntament amb l’increment de la població. Espanya ha apostat especialment per satisfer aquesta demanda incrementant la seva producció fins a convertir-se en el major productor de carn de porcí d’Europa. Aquesta adquisició suposa un pas més en l’ambiciós projecte de Frontmatec per convertir-se en el proveïdor global referent d’equips, projectes, automatització i robòtica, a l’enfortir la seva posició en l’atractiu mercat espanyol. A més de ser el distribuïdor nacional líder, Intecal també té una gran reputació en oferir un servei, que és una àrea molt important que Frontmatec vol expandir.

Henrik Andersen, CEO de Frontmatec: “Amb la incorporació d’Intecal enfortirem la nostra posició en aquest mercat clau de manera significativa. Juntament amb la recent associació amb Aira Robòtica, Frontmatec és ara el líder mundial indiscutible en automatització i robòtica per a la indústria de la carn vermella i estem segurs que el mercat espanyol donarà la benvinguda a aquest acord de combinar l’excel·lent capacitat de venda i servei d’Intecal amb l’àmplia oferta de productes de Frontmatec.”

L’actual propietari i fundador d’Intecal, Manel Bernadó, continuarà juntament amb Oscar Bernadó i el General Manager d’Frontmatec Espanya, Francesc Agustí, per formar la nova administració de Frontmatec – Intecal.

Manel Bernado ha comentat sobre l’adquisició: “Frontmatec és l’elecció ideal per Intecal. Té una molt àmplia oferta de productes i una gran capacitat de projectes per a la indústria de la carn vermella que beneficiarà enormement als nostres clients. És obvi que Espanya és un mercat important per Frontmatec i estic convençut que Intecal juntament amb Frontmatec Espanya i Aira Robòtica, amb els qui mantenim molt bona relació, creixerem junts per convertir-nos en el proveïdor referent de la indústria càrnia a Espanya.”

Parlant sobre possibles canvis en la futura configuració de negocis, Manel Bernadó va afegir: “Continuarem treballant i col·laborant amb els nostres proveïdors habituals, tots ells són molt importants i complementaris per a la sòlida oferta de productes de Frontmatec i continuarem oferint, com sempre ens ha caracteritzat, el nostre millor servei i suport als nostres clients a Espanya.”

14 de enero de 2019 - INTECAL

Notícies d'empresa

Pròsper Puig nou President de GremiCarn21-gen-2019 fa 3 mesos 2 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags