Llegeix aquest article a:

Gonzalo Alfonso Sol de Liaño rep el Premi Cárnicas Tello

Aquest premi dotat de 2.000 € i diploma acreditatiu, s'ha lliurat a la VI edició dels Premis RACVE a Sol de Liaño, pel seu treball sobre l'exaltació de les carns del Porc Blanc, així com els seus millors talls al llarg de la història.

Dimarts 24 gener 2017 (fa 2 anys 3 mesos 26 dies)

Industrias Cárnicas Tello 1Industrias Cárnicas Tello -la companyia toledana que des de fa més de 50 anys es dedica a l'elaboració de productes carnis amb total orientació al consumidor- torna a participar activament en els Premis que anualment atorga la RACVE als millors treballs de recerca, i que aquest any va tenir lloc el passat 9 de gener a la seu de l'Acadèmia a Madrid.

Els Premis de la Reial Acadèmia de Ciències Veterinàries, van ser creats fa 6 anys per contribuir al foment i desenvolupament de les activitats veterinàries i alimentàries, atorgant-se a treballs de naturalesa experimental o de revisió, sempre inèdits, per tal de dotar als seus autors d'una major importància en aquest sector industrial. Industrias Cárnicas Tello és un compromès patrocinador d'aquests guardons, lliurant cada any el Premi Cárnicas Tello, que ofereix al seu guanyador una dotació econòmica de 2.000 € així com un diploma acreditatiu que expedeix la Reial Acadèmia de Ciències Veterinàries d'Espanya.

El Premi Cárnicas Tello 2016, que va ser presentat per l'Acadèmic de Número, Excm. Dr. Quintiliano Pérez Bonilla i lliurat per Alfonso Alcázar Martínez, Director General d'Industrias Cárnicas Tello, ha estat concedit a Gonzalo Alfonso Sol de Liaño, autor del treball “Las Carnes y Productos del Cerdo Blanco: Excelencia Gastronómica”.

Gonzalo Alfonso Sol de Liaño, Premi Cárnicas Tello RACVE 2016
Gonzalo Alfonso Sol de Liaño, Premi Cárnicas Tello RACVE 2016

Gonzalo Alfonso Sol de Liaño és membre de la Reial Acadèmia de Gastronomia, va ser autor de les primeres “Guía Gastronómica de España” (1973 a 1978), i creador del Programa de ràdio “Comer. Charlar y Beber”, que va dirigir des de 1977 a 2013. Ha rebut multitud d'importants Premis, com el del Millor Professional del Periodisme Gastronòmic 2009, entre d'altres.

En el seu treball guanyador del Premi Cárnicas Tello: “Las Carnes y Productos del Cerdo Blanco: Excelencia Gastronómica”, l'autor ha volgut exaltar les carns del Porc Blanc, així com els seus millors talls, intentant demostrar que no es tracta d'una preferència actual, sinó mil·lenària. Un recorregut històric de potser 15.000 anys que mostra circumstàncies que ens uneixen al Porc Blanc des de l'Homo Sapiens Sapiens Cromagnon fins a l'Homo Sapiens Informaticus que avui som, ja amb una sensibilitat social, animal i sensorial -gastronòmica-, molt superiors. Sent aquesta carn la més consumida per la humanitat amb enorme diferència durant 15.000 anys, no semblen discutibles les seves Excel·lències Gastronòmiques.

Dimarts, 24 de gener de 2017/ Industrias Cárnicas Tello.

Notícies d'empresa

Atria començarà a exportar carn de porc a la Xina23-gen-2017 fa 2 anys 3 mesos 27 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags