Llegeix aquest article a:

Grup Cañigueral adquireix el 100% de Far Jamón Serrano, S.A.

Amb aquesta operació, la societat familiar gironina diversifica les seves àrees de negoci i entra al mercat del pernil curat. La firma s’integrarà a l’estructura del grup com a empresa independent.

Grup_Cañigueral.jpgGrup Cañigueral, un dels principals grups càrnics d’Espanya, ha adquirit el 100% de Far Jamón Serrano, S.A., empresa gironina especialitzada en la producció de pernil curat. La integració de la firma a l’estructura del grup permetrà diversificar les àrees de negoci i entrar al mercat d’exportació de pernil curat.

La iniciativa, promoguda des de Frigorífics Costa Brava, busca diversificar les àrees de negoci del grup i donar resposta a una demanda creixent de pernil curat en mercats estratègics. Actualment, el Grup Cañigueral subministra pernil cru a proveïdors de 6 països a través de Frigorífics Costa Brava, primer escorxador espanyol homologat per exportar carn de porc de capa blanca a Estats Units. Amb l’adquisició, el grup exportarà el producte ja elaborat i aportarà major valor afegit a la seva activitat internacional.

Les instal·lacions de Far Jamón Serrano, S.A., ubicades al municipi de Les Preses, compten amb una superfície total de 9.000 m2. Amb un equip de més de 40 treballadors, la planta disposa actualment d’una capacitat d’assecatge setmanal d’entre 6.000 i 7.000 pernils, i permet tenir un total de 300.000 unitats en procés. El 2015, Far Jamón Serrano va facturar 12.039.000 euros.

Exportació, àrea estratègica i de creixement

El Grup Cañigueral prioritza un model industrial basat en la qualitat i la seguretat alimentaria que ha permès obtenir homologacions per exportar a més de 40 països d’Àsia, Àfrica, Amèrica i Europa a dues de les empreses que l’integren –Frigorífics Costa Brava i Coopecarn. Actualment, Frigorífics Costa Brava exporta un 75% de la seva producció i Coopecarn el 85%.

Divendres, 1 d'abril de 2016/ Grup Cañigueral.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags