Llegeix aquest article a:

Hormel Foods adquireix Applegate

Hormel Foods Corporation ha anunciat que ha signat un acord definitiu per adquirir Applegate, la marca número 1 en la categoria de carns preparades de manera natural i orgànica amb alt valor afegit.

Dimarts 2 juny 2015 (fa 3 anys 11 mesos 20 dies)

Hormel FoodsApplegateHormel Foods Corporation ha anunciat que ha signat un acord definitiu per adquirir Applegate Farms, LLC, propietària de la marca Applegate®, número 1 en la categoria de carns preparades de manera natural i orgànica amb alt valor afegit. La transacció està subjecta a condicions de tancament habituals, incloent la recepció de les aprovacions reguladores als Estats Units, i s'espera que es tanqui en el termini de 60 dies.

“Un nombre creixent de consumidors estan optant per productes naturals i orgànics. Aquest acord ens permet ampliar l'abast de la nostra oferta per proporcionar als consumidors més possibilitats d'elecció”, va dir Jeffrey M. Ettinger, president de la junta i president i director executiu de Hormel Foods. “L'equip d'Applegate ha construït una gran marca, i els consumidors poden estar segurs que no hi haurà cap canvi en la producció dels productes d'Applegate. Junts, podem proporcionar un camí més ràpid per expandir-nos en l'oferta d'aquesta categoria creixent”.

Applegate funcionarà de manera autònoma com una subsidiària independent en el segment de refrigerats de la companyia. Applegate té 100 empleats situats principalment a Bridgewater, Nova Jersey, i l'empresa estarà a càrrec d'aquest equip d'Applegate juntament amb alguns nous companys de l'empresa Hormel, que es traslladaran a Bridgewater. Applegate té relacions estratègiques amb diversos fabricants i processadors, que treballen a partir d'aproximadament 1.800 granges familiars.

“Durant els últims 28 anys Applegate ha utilitzat els ingredients amb transparència i claretat per produir els productes favorits i clàssics dels americans com entrepans de frankfurt, bacó i embotits”, va dir Stephen McDonnell, fundador d'Applegate i, durant molt de temps, director executiu. “Des del principi la meva missió ha estat canviar la manera de veure la carn – com s'obté i produeix – i aquest acord és definitivament una continuació d'aquesta missió”.

S'espera que les vendes d'Applegate al 2015 siguin aproximadament de $340 milions. El preu de compra és d'aproximadament $775 milions. Incloent els costos estimats del tracte i ajustant el valor de mercat, l'acord es preveu que sigui neutral en els guanys per acció de Hormel Foods en l'exercici fiscal de 2015, i augmenti uns 7-8 centaus per acció en l'exercici fiscal de 2016. Hormel Foods espera que aquesta adquisició incrementi gradualment els objectius de creixement de l'empresa.

Credit Suisse està treballant com a assessor financer exclusiu de Hormel Foods en relació amb aquesta transacció. Els accionistes venedors són Stephen McDonnell i Swander Pace Capital.

Dimarts, 26 de maig de 2015/ Hormel Foods Corporation.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags