Llegeix aquest article a:

Hormel Foods adquireix una empresa càrnia brasilera

L'adquisició, per aproximadament 104 milions de dòlars, marca l'entrada de l'empresa a Amèrica del Sud.

Dilluns 28 agost 2017 (fa 1 anys 7 mesos 22 dies)

Hormel FoodsHormel Foods Corporation ha anunciat l'adquisició de Cidade do Sol, una empresa càrnia brasilera, per aproximadament 104 milions de dòlars. L'empresa ofereix més de 70 productes de 15 categories, com mortadel·la, salsitxes i salami per als mercats minoristes i de serveis de Brasil sota la popular marca Ceratti®.

"El creixement estratègic internacional és important per Hormel Foods i des de fa diversos anys Sud-amèrica és del nostre interès", va dir Jim Snee, president i director executiu de Hormel Foods. "La marca Ceratti® és una consolidada empresa familiar i compta amb una distribució cada vegada més gran de la seva cartera de productes de valor afegit. Aquesta adquisició és estratègica per Hormel Foods, ens proporciona una entrada al mercat brasiler i servirà com a plataforma per al nostre futur creixement a Amèrica del Sud".

"L'adquisició de la marca Ceratti® ens permet entrar al mercat brasiler amb una marca premium", va dir Larry Vorpahl, vicepresident del grup Hormel Foods i president de Hormel Foods International Corporation. "La marca Ceratti® està preparada per seguir creixent, donada la seva sòlida reputació en el mercat i els seus productes d'alta qualitat. Aquesta adquisició ens permet establir la nostra presència al país amb un excel·lent equip de professionals en vendes, màrqueting, operacions, logística i comptabilitat. Estem compromesos amb la contínua expansió internacional i, amb l'addició de la marca Ceratti®, la nostra petjada global seguirà creixent".

"Estem orgullosos de formar part de la família Hormel Foods", va dir Mauro Preti, director executiu de Cidade do Sol. "Hormel Foods té una sòlida reputació amb valors que s'alineen estretament amb els valors que hem construït al llarg dels nostres 85 anys d'història. Comparteixen un enfocament infrangible en la qualitat del producte, la tecnologia d'avantguarda i la transparència. L'adquisició de la marca Ceratti® per Hormel Foods ens proporciona els recursos d'una empresa global i permetrà facilitar els nostres plans d'expansió i creixement".

Dijous, 24 d'agost de 2017/ Hormel Foods.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags