IBERAICE nombra la seva nova presidència i junta directiva

El nou president destaca com a objectius principals d'aquesta nova etapa contribuir a l'aplicació de la Norma de Qualitat, assumir la Presidència de la Interprofessional ASICI i impulsar i millorar el seu funcionament, estudiar la viabilitat d'una IGP del Porc Ibèric i fomentar el consum i la internacionalització.

Dimarts 24 febrer 2015 (fa 4 anys 4 mesos 27 dies)

IberaiceL'empresari Francisco Javier Morato ha estat elegit com a nou president d'IBERAICE, el grup de treball de l'Associació Nacional d'Indústries de la Carn d'Espanya (ANICE) que representa més del 95% de la producció de carns i elaborats del porc ibèric, i que treballa en la defensa de la imatge i els interessos d'aquesta indústria.

La nova Junta Directiva d'IBERAICE està integrada per 15 vocals que representen a la totalitat de les zones productores i elaboradores del porc ibèric, i s'ha nomenat com a Vicepresidents a Juan Atanasio Carrasco, de l'empresa SANTOS CARRASCO MANZANO, S.A., i a l'anterior President, Carlos Díaz, de l'empresa CHACINERÍAS DÍAZ, S.A.

Francisco Javier Morato és Director General i President del Consell d'Administració d'EMBUTIDOS MORATO, S.L., de Los Santos de Maimona (Badajoz). A més, és Vocal de la Junta Directiva de la Llotja Agropecuària d'Extremadura, President de la Taula de Preus de Productes Elaborats d'Ibèric, Vicepresident de la Taula de Preus del Porc Ibèric de Gla, Secretari de la Taula de Preus d'Especejament de Porc Ibèric i Vocal de la Taula de Preus de Porcs Ibèrics. També és Vicepresident de la Fundació Maimona i President de la seva comissió de Patrimoni.

Presindencia Iberaice

Després del seu nomenament, el nou president ha destacat que els principals reptes que han d'abordar els òrgans de govern d'IBERAICE en aquesta nova etapa són:

  • Contribuir a l'aplicació de la Norma de Qualitat per a la carn, el pernil, l'espatlla i la canya de llom ibèrics, per incrementar la transparència del mercat i la lleial competència dels operadors, oferint les màximes garanties als consumidors.
  • Assumir la Presidència de l'Associació Interprofessional del Porc Ibèric (ASICI), com a fòrum de tota la cadena de valor del porc ibèric, per impulsar i millorar el seu funcionament i recuperar el diàleg entre totes les baules del sector.
  • Estudiar l'enfocament i viabilitat sobre una futura IGP del Porc Ibèric, una figura de qualitat diferenciada i protecció d'àmbit comunitari, que atorgui una adequada protecció internacional i avantatges a les produccions del sector ibèric, tenint en compte per a això el punt de vista de les DO de productes ibèrics.
  • Fomentar el consum dels productes del porc ibèric així com la internacionalització de les empreses del sector, com a eixos de desenvolupament de futur per a aquesta indústria emblemàtica i les seves produccions, tan representatives de la gastronomia espanyola a tot el món.

Dilluns, 23 de febrer de 2015/ IBERAICE.

Notícies d'empresa

FECIC presenta el seu Pla Sectorial 2015-202027-febr-2015 fa 4 anys 4 mesos 24 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags