Llegeix aquest article a:

IFEMA-Meat Attraction serà la seu del X Congreso Mundial del Jamón al 2019

Meat Attraction ha tingut una destacada participació en el Congrés celebrat a la capital castellanomanxega, presentant la primera edició de la fira.

Dimecres 21 juny 2017 (fa 1 anys 9 mesos 29 dies)
Meat AttractionEmpresaMeat AttractionEspanya

Meat Attraction

IFEMA-MEAT ATTRACTION és la seu triada per a la celebració del X Congreso Mundial del Jamón, que reuneix tot el sector perniler nacional i internacional i que tindrà lloc al 2019 al recinte de Fira de Madrid.

Aquesta excel·lent notícia per a la primera fira monogràfica de la indústria càrnia que se celebra a Espanya va ser anunciada en la cloenda de la recent edició d'aquest esdeveniment a Toledo, quan Carlos González, director comercial d'IFEMA i responsable de MEAT ATTRACTION, va recollir el simbòlic testimoni de mans del President del Comitè Organitzador del IX Congreso Mundial del Jamón, Julio Tapiador.

Els objectius del Congreso Mundial del Jamón, que se celebra cada dos anys en diferents seus d'Espanya, França i Portugal, són actualitzar els coneixements científics i tècnics en l'elaboració del pernil curat; presentar les últimes tendències i novetats sobre nutrició i gastronomia; i estudiar els casos d'èxit i les millors eines de màrqueting i vendes que ajudaran al sector a millorar la seva eficàcia comercial.

D'aquesta manera, el Congrés pretén incrementar en els cinc continents el prestigi del pernil curat i la importància d'un sector de referència mundial.

MEAT ATTRACTION, patrocinador del Congreso Mundial a Toledo

La fira organitzada per IFEMA-Feria de Madrid i ANICE (Asociación Nacional de Industrias de la Carne de España), va tenir una destacada presència a la IX edició del Congreso Mundial del Jamón. De fet, va patrocinar la sessió inaugural del Congrés, que va comptar amb la intervenció del president de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page, va presentar als més de 300 assistents les característiques de la fira com a font d'oportunitats de negoci i d'accés a nous mercats exteriors i clients per a les empreses del sector, i va estar present amb un estand que va informar als nombrosos empresaris presents al Congrés i que es van mostrar molt interessats per les opcions i possibilitats de participar com a expositors en la primera edició de la fira.

La fira, que se celebrarà al pavelló 3 del recinte d'IFEMA, i que aglutinarà tots els productes i solucions del sector carni, té com a objectiu servir de font d'oportunitats de negoci i d'accés a nous mercats exteriors i clients. A més, serà una plataforma i punt de trobada on creuar interessos de tots els agents que intervenen en el procés de producció i venda, des dels escorxadors, passant per les sales d'especejament, les indústries elaboradores, les empreses especialitzades en emmagatzematge i transport, i la comercialització i la distribució al mercat interior i exterior, tant al sector retail com a horeca.

Els programes de compradors internacionals i de compradors convidats seleccionats pels propis expositors, i als quals IFEMA destinarà una inversió de 300.000 euros, constitueixen dues de les aportacions de valor que ofereix MEAT ATTRACTION a les empreses participants per ampliar la cartera de negoci i l'accés a nous mercats.

MEAT ATTRACTION continua amb la seva ronda de presentacions per tots els racons de la geografia per donar a conèixer aquesta nova fira, i, després d'una dotzena actes ja celebrats en diferents zones d'Espanya, recalarà la setmana que ve a Salamanca i Guijuelo, per continuar amb cites a Sevilla, Segòvia, Lleida, Girona, Galícia, etc.

Pel que fa al procés de comercialització, segueix obert el termini de reserva d'espai per a aquelles empreses del sector que decideixin participar a la primera edició de MEAT ATTRACTION.

Dimecres, 21 de juny de 2017/ Meat Attraction.

Notícies d'empresa

Èxit de Busch a Pumps&Valves19-juny-2017 fa 1 anys 10 mesos

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags