Llegeix aquest article a:

IFEMA presenta Meat Attraction al sector carni de Castelló

En el si de l'Assemblea Anual de l'Associació d'Indústries de Castelló, AICC, davant un nodrit grup d'empresaris d'aquesta organització.

Dilluns 17 juliol 2017 (fa 1 anys 9 mesos 2 dies)
Meat AttractionEmpresaMeat AttractionEspanya

Meat AttractionEs va presentar al sector carni de Castelló MEAT ATTRACTION, la nova Fira del Sector Carni que organitza IFEMA juntament amb l'Asociación Nacional de Industrias de la Carne de España, ANICE. La presentació va tenir lloc en el si de l'Assemblea Anual de l'Associació d'Indústries de Castelló, AICC, davant un nodrit grup d'empresaris d'aquesta organització.

La presentació de la nova Fira del Sector Carni va anar a càrrec d'Almudena de Castro, Directora comercial de MEAT ATTRACTION, amb la presència de Sergio Barona de FEDACOVA, Federació Empresarial d'Agroalimentació de la Comunitat Valenciana.

Després de la presentació a Andalusia de la setmana passada, amb aquest acte continua la ronda de presentacions regionals que està duent a terme la Fira al sector carni de tot Espanya, per donar a conèixer aquest nou projecte que neix amb l'objectiu de convertir-se en referent sectorial i servir de palanca a la internacionalització d'un sector que representa la quarta indústria més important del país, i que genera un negoci de 22.000 milions d'euros.

El sector carni de Castelló està compost per un variat grup d'indústries, petites i mitjanes empreses molt representatives del públic objectiu de Meat Attraction, i que s'han plantejat tant la seva participació agrupada com el realitzar-lo de forma individual en el cas de les indústries de major dimensió.

Durant la trobada, de Castro ha incidit que "MEAT ATTRACTION ve a cobrir un espai de promoció, negoci i internacionalització del sector carni, amb una convocatòria professional i monogràfica que reunirà tant a pimes com a grans empreses del sector carni i derivats, juntament amb proveïdors de la indústria i la distribució".

Els programes de compradors internacionals i de compradors convidats seleccionats pels propis expositors són dues de les aportacions de valor que ofereix MEAT ATTRACTION a les empreses participants per ampliar la cartera de negoci i l'accés a nous mercats.

Divendres, 14 de juliol de 2017/ Meat Attraction.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags