Llegeix aquest article a:

IFEMA presenta Meat Attraction al sector carni de la Comunitat Valenciana

La presentació va tenir lloc en el si de l'Assemblea Anual de l'Associació d'Indústries de València, davant un nodrit grup d'empresaris d'aquesta organització, a més de representants de les indústries de Castelló i de la Federació Empresarial d'Agroalimentació de la Comunitat Valenciana.

Meat Attraction 1Ahir es va presentar al sector carni de la Comunitat Valenciana MEAT ATTRACTION, la nova Fira del Sector Carni que organitza IFEMA juntament amb ANICE. La presentació va tenir lloc en el si de l'Assemblea Anual de l'Associació d'Indústries de València (AICV), davant un nodrit grup d'empresaris d'aquesta organització, a més de representants de les indústries de Castelló i de FEDACOVA (Federació Empresarial d'Agroalimentació de la Comunitat Valenciana).

La presentació de la nova Fira del Sector Carni va anar a càrrec de Carlos González, director comercial d'IFEMA, amb la presència d'Almudena de Castro, Directora comercial de MEAT ATTRACTION, i Carlos Serrano i Miguel Huerta, president i secretari d'ANICE.

Amb aquest acte continua la ronda de presentacions regionals que està duent a terme la Fira al sector carni de tota Espanya, per donar a conèixer aquest nou projecte que neix amb l'objectiu de convertir-se en referent sectorial i servir de palanca a la internacionalització d'un sector que representa la quarta indústria més important del país, i que genera un negoci de 22.000 milions d'euros.

MEAT ATTRACTION ve a cobrir un espai de promoció, negoci i internacionalització del sector carni, amb una convocatòria professional i monogràfica que reunirà tant a pimes com a grans empreses del sector carni i derivats, juntament amb proveïdors de la indústria i la distribució.

IFEMA i ANICE han iniciat una ronda de presentacions a les principals comunitats i zones d'especial implantació de les indústries càrnies d'Espanya, que inclou en una primera fase: Jabugo, Saragossa, Extremadura, València, Barcelona, ​​Madrid, Valladolid, Guijuelo, Sevilla, Astúries, la Rioja, Toledo, Mallorca, Còrdova i Segòvia, entre d'altres.

Els programes de compradors internacionals i de compradors convidats seleccionats pels propis expositors són dues de les aportacions de valor que ofereix MEAT ATTRACTION a les empreses participants per ampliar la cartera de negoci i l'accés a nous mercats.

Dijous, 4 de maig de 2017/ IFEMA.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags