Llegeix aquest article a:

Incarlopsa realitzarà una inversió de 35 milions d'euros a Tarancón

Durant els propers tres anys, Incarlopsa invertirà en les seves instal·lacions creant un escorxador i una sala de desfer completament nous i dotats de les últimes tecnologies del mercat.

Dilluns 25 maig 2015 (fa 3 anys 11 mesos 27 dies)

IncarlopsaEl nou projecte empresarial d'Incarlopsa (Industrias Cárnicas Loriente Piqueras S.A.) preveu una inversió de 35 milions d'euros fins al 2018 per tal d'ampliar les seves instal·lacions a Tarancón, el que permetrà a la indústria càrnia taranconera crear prop de 500 llocs de treball. Un cop finalitzades les obres, els treballadors d'Incarlopsa podrien passar, en un futur a mig termini, de 1.900 a 2.400 persones aproximadament.

Durant els propers tres anys, Incarlopsa invertirà en les seves instal·lacions creant un escorxador i una sala de desfer completament nous i dotats de les últimes tecnologies del mercat. Aquestes millores suposaran un augment de la capacitat de sacrifici de 400 porcs/hora a 600 porcs/hora.

Dilluns, 11 de maig de 2015/ Incarlopsa.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags