Llegeix aquest article a:

Incarlopsa realitzarà una inversió de 35 milions d'euros a Tarancón

Durant els propers tres anys, Incarlopsa invertirà en les seves instal·lacions creant un escorxador i una sala de desfer completament nous i dotats de les últimes tecnologies del mercat.

Dilluns 25 maig 2015 (fa 3 anys 10 mesos)

IncarlopsaEl nou projecte empresarial d'Incarlopsa (Industrias Cárnicas Loriente Piqueras S.A.) preveu una inversió de 35 milions d'euros fins al 2018 per tal d'ampliar les seves instal·lacions a Tarancón, el que permetrà a la indústria càrnia taranconera crear prop de 500 llocs de treball. Un cop finalitzades les obres, els treballadors d'Incarlopsa podrien passar, en un futur a mig termini, de 1.900 a 2.400 persones aproximadament.

Durant els propers tres anys, Incarlopsa invertirà en les seves instal·lacions creant un escorxador i una sala de desfer completament nous i dotats de les últimes tecnologies del mercat. Aquestes millores suposaran un augment de la capacitat de sacrifici de 400 porcs/hora a 600 porcs/hora.

Dilluns, 11 de maig de 2015/ Incarlopsa.

Notícies d'empresa

La IGP Llonganissa de Vic renova la seva pàgina web26-maig-2015 fa 3 anys 9 mesos 27 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags