Llegeix aquest article a:

Indukern presenta el nou Centre d'Investigació i Desenvolupament de la seva Divisió d'Alimentació

Aquestes noves instal·lacions estan integrades per un laboratori en el qual es realitzen assajos d'aplicació sobre els productes per garantir la seva òptima funcionalitat i dues plantes pilot que poden simular a nivell semi-industrial els processos de begudes, formatges i productes carnis.

Dilluns 11 abril 2016 (fa 3 anys 1 mesos 15 dies)

indukern.jpgLa Divisió d'Alimentació d'Indukern compta amb un nou Centre d'Investigació i Desenvolupament situat a la Zona d'Activitats Logístiques (ZAL) del Port de Barcelona on dissenya i produeix solucions alimentàries per lactis, formatges, begudes, carnis processats, rebosteria, panificació i salses. Aquestes noves instal·lacions estan integrades per un laboratori en el qual es realitzen assajos d'aplicació sobre els productes per garantir la seva òptima funcionalitat i dues plantes pilot que poden simular a nivell semi-industrial els processos de begudes, formatges i productes carnis.

La posada en marxa d'aquestes instal·lacions, que ja estan a ple rendiment, s'emmarca en un canvi en el focus de negoci de la Divisió d'Alimentació que, a la seva tradicional activitat de distribució d'additius, ha afegit el disseny, producció i comercialització de solucions alimentàries. Es tracta d'una nova activitat amb la qual la Divisió té previst superar els 30 milions d'euros de facturació el 2019.

Segons Albert Adroer, director d'aquesta Divisió, "en aquesta nova etapa, a més de ser intermediaris entre els proveïdors de matèries primeres i les grans companyies del sector de l'alimentació i representar a alguns dels principals fabricants, oferim productes de valor afegit als nostres clients. Aquesta nova línia de negoci, basada en ajudar-los a desenvolupar nous productes, resoldre problemes tècnics i optimitzar els seus costos de producció, és el que ens permetrà créixer en els propers anys".

Presentación-División-Alimentación_prensa.jpg

Per aconseguir l'èxit d'aquesta nova línia de negoci, a més de la creació del Centre d'Investigació i Desenvolupament, Indukern ha incorporat a 8 nous professionals altament qualificats a la plantilla de la Divisió d'Alimentació, entre els quals destaquen tècnics de laboratori i especialistes en diversos sectors alimentaris.

El gir realitzat per la Divisió d'Alimentació d'Indukern en el seu focus de negoci ha estat també adaptat per altres divisions que integren Indukern, com la d'Aromes i Fragàncies (F&F), Química Industrial i Veterinària i Nutrició Animal. Per a Daniel Díaz-Varela, director general d'Indukern, "crear productes propis en totes les nostres divisions serà clau per al futur de la companyia. Amb aquesta activitat podrem tenir presència en altres segments de mercat, a més de potenciar les nostres vendes internacionals".

Dimarts, 5 d'abril de 2016/ Indukern.

Notícies d'empresa

Betelgeux ingressa en el consorci EHEDG12-abr-2016 fa 3 anys 1 mesos 14 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags