Llegeix aquest article a:

Industrias Cárnicas Tello mostra els seus productes al mercat internacional a Sial París 2016

Industrias Cárnicas Tello ha exhibit els seus productes aquests dies a SIAL, la fira d'alimentació, representant tendències i diversitat en un aparador mundial del sector agroalimentari i que ha tingut lloc del 16 al 20 d'octubre a París.

Divendres 21 octubre 2016 (fa 2 anys 9 mesos 2 dies)

tello.jpgIndustrias Cárnicas Tello, la companyia amb seu a Totanés (Toledo) que porta més de 50 anys dedicant-se a l'elaboració de productes carnis amb total orientació al consumidor, ha exhibit els seus productes aquests dies a SIAL, la fira d'alimentació, representant tendències i diversitat en un aparador mundial del sector agroalimentari i que ha tingut lloc del 16 al 20 d'octubre a París.

SIAL París, que celebra aquest any el seu 27ª edició, reuneix més de 130.000 visitants professionals, productors i compradors agroalimentaris voltant en una exposició de les grans apostes mundials, que revela les tendències i les innovacions de la indústria agroalimentària.

Durant la fira, una de les més importants i prestigioses del sector, Industrias Cárnicas Tello ha presentat els seus principals productes al mercat internacional, tant frescos com elaborats, així com ha establert importants relacions per seguir el desenvolupament de la companyia a l'exterior.

La presència a SIAL d'Industrias Cárnicas Tello és de gran valor per consolidar el posicionament internacional de la companyia, que amb més de 200 referències diferents en el seu catàleg de productes compta amb una cobertura nacional completa i una àmplia presència internacional. Tello disposa de delegacions a la Xina, Regne Unit i Alemanya, estant a més present en més de 42 països.

np-tello-sial.jpg

Divendres, 21 d'octubre de 2016/ Industrias Cárnicas Tello.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags