Llegeix aquest article a:

Industrias Cárnicas Tello rep a les seves instal·lacions els Premis "Gran Selección 2016"

El pernil serrà "Rencal" va ser el producte Gran Selecció en la modalitat Pernil Serrano amb Especialitat Tradicional Garantida. A més, els pernils "Curatel" i "Gran Reserva" Tello, van rebre el premi en la Selecció Or.

Dimarts 18 octubre 2016 (fa 2 anys 7 mesos 8 dies)

tello.jpg

Després dels XXVII Premis "Gran Selección 2016", acte en el qual el president de Castella-la Manxa Emiliano García-Page, va lliurar els diferents guardons i reconeixements als productes gastronòmics i aliments castellanomanxecs a Talavera de la Reina (Toledo), els representants d'aquests guardons, han visitat les instal·lacions d'Industrias Cárnicas Tello per fer entrega dels premis obtinguts en reconeixement de la seva qualitat i esforç.

Van ser 3 els productes d'Industrias Cárnicas Tello premiats en l'edició XXVII d'aquests guardons, els diplomes acreditatius han estat lliurats a les instal·lacions que la companyia té a Totanés, Toledo:

  • El pernil serrà "Rencal" va obtenir el Premi Gran Selecció que el reconeix com a millor producte en la modalitat Pernil Serrà amb Especialitat Tradicional Garantida.
  • A més, els pernils "Curatel" i "Gran Reserva" Tello van rebre el premi en la Selecció Or.

Els Premis "Gran Selección" compten amb una trajectòria de 26 anys i són un reconeixement a l'excel·lència en la qualitat dels productes de Castella-la Manxa, així com a la il·lusió, la tenacitat, l'afany de superació i interminables hores de treball i esforç de les empreses de la regió.

NP_tello.jpg

A la gala 2016, el pernil serrà "Rencal" va obtenir el Premi Gran Selecció en la categoria de Pernil Serrà amb Especialitat Tradicional Garantida. Només 19 productes en 12 diferents categories, obtenen aquest Premi Gran Selecció, on es reconeix la qualitat del vi, el formatge, l'oli d'oliva verge extra, la mel, el safrà, el pernil serrà, l'albergínia d'Almagro, l'all morat, les carns de caça i de xai, el meló de La Manxa i el "Pan de Cruz" de Ciutat Real.

A més d'aquests 19 Premis Gran Selecció, també es van distingir altres més de 100 productes amb els Premis Selecció Or i Plata. Entre aquests productes, els pernils "Curatel" i "Gran Reserva" Tello van rebre el Premi Or, el diploma acreditatiu ja es troba a les instal·lacions de la companyia.

Dimarts, 18 d'octubre de 2016/ Industrias Cárnicas Tello.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags