Llegeix aquest article a:

Industrias Cárnicas Tello rep el Premi CEG 2016 a l'Esdeveniment amb Major Repercussió Mediàtica

En aquest record, celebrat el passat mes de juny a l'entorn de Toledo Capital Espanyola de la Gastronomia 2016, es va aconseguir un plat de 140m2 i 392 quilos de pernil.

Dimarts 20 desembre 2016 (fa 2 anys 5 mesos 2 dies)

Industrias Cárnicas Tello 1Paulino Tello, conseller delegat d'Industrias Cárnicas Tello, va rebre el passat dimecres a un sopar solidari de la Capitalitat Espanyola de la Gastronomia (CEG), el Premi CEG 2016 a l'Esdeveniment amb Major Repercussió Mediàtica, pel Record Guinness al Plat de Pernil Tallat a mà Més Gran Del Món.

El sopar solidari, celebrat a benefici de Càritas Diocesana i que va recaptar 1.500€, ha estat organitzada per la Capital Espanyola de la Gastronomia (CEG) com a acte de comiat de les activitats de 2016 a Toledo. Durant aquest sopar, es va celebrar el lliurament de premis i reconeixements de la Capitalitat Espanyola de la Gastronomia a aquelles persones, entitats i empreses que han col·laborat amb les activitats de l'Any Gastronòmic a Toledo.

El premi rebut per Industrias Cárnicas Tello a l'Esdeveniment de Major Repercussió Mediàtica, durant aquesta capitalitat gastronòmica 2016, és a causa del Record Guinness al Plat de Pernil Tallat a Mà Més Gran del Món, celebrat el passat 18 de juny a la Plaça de l'Ajuntament de Toledo.

Per batre aquest Record Guinness, van fer falta 76 talladors de pernil procedents de tots els racons d'Espanya, que es van donar cita davant la catedral de la capital castellanomanxega, sota l'atenta mirada de centenars d'espectadors, mitjans de comunicació i la supervisió notarial corresponent. 112 pernils Tello van ser tallats i emplatats per compondre un plat que va ocupar una superfície de 140 m2 (106m2 purament de pernil) i 392 quilos de pernil serrà. En total, els milers de talls de pernil Tello, amb el segell del Consorcio del Jamón Serrano Español, van compondre el plat més gran del Món.

Record Guinness al Plat de Pernil Tallat a mà Més Gran Del Món
Record Guinness al Plat de Pernil Tallat a mà Més Gran Del Món

Després de l'obtenció de l'esmentat Record Guinness, les racions de pernil van ser oferides als assistents a un preu simbòlic i 2.550 € recaptats van ser donats a les organitzacions humanitàries Banc d'Aliments, Càritas i Mediterranean Challenge.

Pots veure el vídeo resum del Record Guinness del Plat de Pernil Tallat A Mà Més Gran Del Món en el següent enllaç:
https://www.youtube.com/watch?v=xPpJ5h3hB5E

Divendres, 16 de desembre de 2016/ Industrias Cárnicas Tello.

Notícies d'empresa

Joan Costa, nou president de FECIC09-gen-2017 fa 2 anys 4 mesos 13 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags