INNOVACC celebra l'assemblea general ordinària

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, va cloure l'acte.

InnovaccEl passat divendres 26 de juny va tenir lloc al Restaurant Font Moixina d’Olot l’Assemblea General Ordinària d’INNOVACC “el clúster carni porcí català” en la qual van participar una cinquantena de representants d’empreses i institucions associades.

En el transcurs de la reunió es van repassar les principals activitats realitzades durant el darrer any. En la seva intervenció, el president del clúster, Josep M. Corominas, va parlar als assistents sobre la importància del sector carni porcí com a pilar de l’economia del país. Dient que aquest sector és un bon exemple que la millor manera de solucionar la crisi i els problemes socials és a través de la creació i manteniment de llocs de treball. Va recordar que les empreses associades a INNOVACC van facturar 3.094 M € l’any 2014 i van donar feina a 13.336 persones. L’evolució del clúster segueix creixent, i actualment compta amb 82 socis, amb 65 empreses i 17 institucions. Al principi de l’Assemblea el Sr. Corominas va tenir unes paraules de record d’en Carles Milla, que havia estat membre de la Junta Directiva d’INNOVACC, i que va perdre la vida al maleït accident aeri dels Alps del passat 24 de març.

Assemblea InnovaccD’altra banda, l’Assemblea va aprovar els comptes del 2014 i va donar a conèixer l’estat de comptes del 2015 en relació al pressupost aprovat el mes de desembre passat.

El gerent d’INNOVACC, Eudald Casas, va explicar les principals activitats portades a terme durant l’últim any, i posteriorment va fer una repassada de les principals novetats en relació als projectes col·lectius que s’estan desenvolupant. També va donar a conèixer les noves activitats i inici de projectes previstos a curt termini.

L’Assemblea va comptar amb la presència del senyor Abel Mariné, Catedràtic de Nutrició i Bromatologia i Professor emèrit de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona, Campus de l’Alimentació, que va oferir als assistents una “Classe magistral sobre sobre el valor nutritiu de la carn de porc i productes derivats”. Finalment, el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, va presidir la cloenda de l’Assemblea General Ordinària d’INNOVACC. En el seu parlament, Felip Puig va felicitar el clúster per la bona tasca que està realitzant i el va posar com a exemple d’allò que hauria de fer una entitat d’aquest tipus, destacant-ne el seu impuls a projectes de recerca, desenvolupament i innovació.

Divendres, 26 de juny de 2015/ INNOVACC.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags