INNOVACC present a la Jornada Interclústers de Catalunya

El gerent d’INNOVACC Eudald Casas va intervenir a la VII Jornada Interclústers de Catalunya on es varen presentar exemples de projectes desenvolupats entre diversos clústers catalans.

innovacc.jpgEl gerent d’INNOVACC Eudald Casas va intervenir a la VII Jornada Interclústers de Catalunya on es varen presentar exemples de projectes desenvolupats entre diversos clústers catalans.

trobada_intercluster01.JPGEudald Casas (clúster carni porcí) i Xavier Amores (clúster de l’aigua) varen explicar totes les activitats realitzades entre aquests dos clústers (INNOVACCCWP) en relació a la innovació en tractament d’aigües, depuració més eficient i opcions de reutilització d’aigua en escorxadors, sales de desfer i indústria transformadora. Entre altres temes, es va destacar els bons resultats que s’han obtingut -especialment en escorxadors- amb disminucions del cost energètic de les depuradores d’entre el 15 i el 45%. Eudald Casas també va explicar que INNOVACC té la voluntat de continuar desenvolupant projectes amb altres clústers, tal com s’ha vingut fent fins ara.

A la segona part de la jornada, un dels millors experts en clústers a nivell mundial, el sud-africà Nigel Gwynne- Evans va explicar la política de clústers que s’està desenvolupant des de la regió d’El Cap, i va aprofitar per recordar les grans possibilitats de creixement i potencial d’inversió a tot el continent Africà.

16 de gener de 2014 - INNOVACC

Notícies d'empresa

La producció càrnia catalana es mantè estable el 201329-març-2014 fa 5 anys 3 mesos 17 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags