Llegeix aquest article a:

Interporc es consolida a Iberoamèrica

La Interprofesional finalitza amb èxit la seva tasca de promoció a Mèxic i Brasil.

Dimecres 23 juliol 2014 (fa 4 anys 11 mesos 23 dies)

interporc.gif

La Interprofesional del Cerdo de Capa Blanca (Interporc) ha consolidat la seva posició a Iberoamèrica gràcies a les accions desenvolupades en els últims mesos a Mèxic i Brasil a les quals ha col·laborat amb prestigiosos prescriptors i cuiners locals.

La gira mundial va començar al mes de juny al restaurant DO de Mèxic DF, on els xefs Fernando del Cerro, cap de cuina del madrileny restaurant Casa José d'Aranjuez, guardonat amb una estrella Michelin, juntament amb Pablo San Román Abete, cap de cuina del restaurant amfitrió, van realitzar un esplèndid "show cooking" a base de suculentes tapes elaborades amb una àmplia representació de productes derivats del porc de capa blanca espanyol. Per arrodonir la trobada, el mestre tallador de pernil serrà, Sergio Bellido, els va acompanyar. Més de 150 persones van tenir l'oportunitat de gaudir d'aquest esdeveniment, entre els quals l'ambaixador d'Espanya a Mèxic, així com representants de SAGARPA.

"Les iniciatives a Brasil i Mèxic ofereixen un valor afegit a aquests productes de qualitat" van assenyalat les institucions que van acudir a l'acte.

Després de Mèxic, la missió va arribar al Brasil. Més de 200 persones van acudir al Show Room de l'Institut Cervantes de Brasília on es van mostrar les bondats i la versatilitat dels elaborats carnis espanyols derivats del porc de capa blanca en els seus diferents formats.

Institucions, com ara el director de l'Institut Cervantes a Brasília, Pedro Eusebio Cuesta, el conseller en cap de l'Oficina Econòmica i Comercial a Brasília, Fernando Salazar Palma, la consellera Econòmica i Comercial, M ª Amelia Guzmán Martínez-Valls i el Conseller d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient a Brasília, Luis Benito, van reconèixer la gran acceptació dels productes de porc de capa blanca al Brasil i van coincidir que aquestes iniciatives tenen una àmplia repercussió i ofereixen un valor afegit a uns productes d'alta qualitat.

L'esdeveniment va estar harmonitzat amb un esplèndid show cooking de la mà del cuiner espanyol, amb plats com Sushi amb pernil serrà, ceba caramel·litzada i poma, pasta de full fi amb llonganissa i fermall de xoriço amb ou mollet i escuma de patata, etc.

Interporc va conquistar Brasília i Sao Paulo amb diferents accions

Més tard, Sao Paulo va acollir diferents accions d'Interporc, com la participació a la Fira SIAL 2014, on va organitzar una demostració de tall de pernil serrà. A més, el cuiner arancetà va realitzar una exhibició de cuina elaborada a base d'embotits i elaborats carnis de porc blanc espanyol.

També a l'Institut Cervantes de Sao Paulo va tenir lloc un altre show cooking amb la presència de màxims exponents de l'Ambaixada d'Espanya al Brasil, com ara la consellera economicocomercial d'Espanya a Sao Paulo, Ana Raquel García Rubio; la directora de la Cambra de Comerç espanyola a Brasil, María Luisa Castelló Martí, el director de l'Institut Cervantes de Sao Paulo, Pedro Benítez, i el cònsol general, Ricardo Martínez Vázquez.

Alhora es va organitzar un agermanament de cuina hispanobrasilera, amb la carn de porc de capa blanca espanyol i els seus productes elaborats com a nexe d'unió, on Fernando del Cerro va estar acompanyat pel prestigiós xef brasiler Joao Paulho Papandre.

A més el SENAC, prestigiosa escola culinària brasilera, va donar suport a les accions empreses per Interporc a Brasil, que van culminar amb una presentació de tall de pernil serrà i una Master Class, davant dels alumnes de l'Escola d'Hostaleria de Sao Paolo, que van elaborar nombroses receptes a base de productes de porc de capa blanca espanyol.

10 de juliol de 2014 - Interporc

Notícies d'empresa

CReSA passarà a formar part de l'IRTA02-set-2014 fa 4 anys 10 mesos 14 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags