Llegeix aquest article a:

Interporc es posiciona en el mercat polonès

La Interprofesional del Cerdo de Capa Blanca obre les portes a les seves empreses associades en aquest important mercat.

Dimecres 15 octubre 2014 (fa 4 anys 9 mesos 1 dies)

interporc.gif

La Interprofesional del Cerdo de Capa Blanca (Interporc) s'ha fet lloc en el mercat polonès gràcies a les accions de promoció que ha dut a terme aquesta darrera setmana a Polònia. L'activitat es va iniciar amb la participació en Polagra Food, una de les fires d'alimentació més importants d'Europa que té lloc a Poznan, convertint-se en un dels estands més concorreguts i valorats de la Fira.

Durant la fira, s'han presentat els productes de porc blanc espanyol i s'ha pogut apreciar l'interès que desperten en el consumidor polonès i dels països limítrofs; així mateix, s'ha treballat en la consulta contínua de necessitats i oportunitats de negoci que el mercat polonès presenta per als productors espanyols, per millorar el volum d'exportació dels nostres productes. Per completar aquesta consulta, els representants de la Interprofesional van celebrar una trobada amb importadors i professionals en la qual van tenir ocasió de dialogar sobre el potencial que el mercat polonès presenta per als productes carnis del porc espanyol.

Durant la fira, les demostracions de tall, degustacions de producte, tallers d'emplatat o aprofitament d'embotits curats, pernils i productes cuits a càrrec dels nostres talladors, va resultar un dels principals atractius per als visitants.

Com a complement a la tasca de promoció, el cuiner val·lisoletà, Miguel Ángel de la Cruz, guardonat amb 1 estrella Michelin, ha realitzat suculentes tapes en directe a base de productes derivats del porc de capa blanca espanyol, que els visitants han tingut ocasió de degustar i valorar.

En Polagra Food, els representants d'Interporc han incidit en la presentació de la qualitat, seguretat i traçabilitat dels productes carnis del porc de capa blanca espanyol, així com en la màxima capacitat de proveïment de la Interprofesional.

Després del seu pas per Polagra Food, Interporc ha realitzat un acte de presentació a Varsòvia, a la residència de l'ambaixador d'Espanya, a la qual van assistir més de 150 professionals del sector, mitjans, membres de l'Acadèmia de Gastronomia Polonesa i diferents personalitats.

Les accions a Polònia han finalitzat amb una trobada amb el sector HORECA a Cracòvia, el principal nucli turístic del país, amb presència de representants de les cadenes hoteleres més importants del món. L'objectiu principal d'aquesta acció era conèixer de primera mà, les necessitats que aquest sector té. Amb aquesta finalitat, es van mantenir converses amb els presents, alhora que podien gaudir d'una àmplia mostra gastronòmica de les opcions i possibilitats que els nostres productes i derivats carnis ofereixen.

Cal destacar que les accions realitzades a Polònia han tingut una gran repercussió en els mitjans de comunicació d'ambdós països.

la-foto-1-(11).gif

Propera parada: SIAL París
Interporc continua la seva gira de promoció i estarà present del 19 al 23 d'octubre a la Fira Sial París. Es tracta d'una de les majors i més importants fires agroalimentàries del món amb una important afluència de professionals, on el sector carni té màxim protagonisme.

Dins del Pla d'Internacionalització de Interporc per al 2014 es persegueix, entre altres objectius, mostrar l'àmplia gamma de productes procedents del porc blanc espanyol a mercats consolidats i mercats emergents, amb l'objectiu d'aconseguir posicionar els nostres productes millor i donar a conèixer la qualitat de les produccions, garantir proveïments i assegurar seguretat i valors nutricionals.

14 d'octubre de 2014 - Interporc

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags