INTERPORC i INNOVACC signen un conveni per a la difusió del programa voluntari de control de Salmonel·losi porcina

El passat mes de febrer INTERPORC i INNOVACC van signar un conveni de col·laboració per a la projecció i difusió del projecte “Plan piloto para la implantación de un programa voluntario de control de salmonelosis porcina” per tal d’estendre aquesta iniciativa a tot l’Estat durant els anys 2015 i 2016.

innovaccEl passat mes de febrer INTERPORC, la Interprofesional del Porcino de Capa Blanca, i INNOVACC van signar un conveni de col—·laboració per a la projecció i difusió del projecte “Plan piloto para la implantación de un programa voluntario de control de salmonelosis porcina” per tal d’estendre aquesta iniciativa a tot l’Estat durant els anys 2015 i 2016.

INTERPORC farà una aportació econòmica a INNOVACC per desenvolupar el projecte durant el 2015 i INNOVACC, per la seva banda, n’assumirà les tasques de difusió i projecció. El compromís és que el projecte es presenti en un mínim de tres comunitats autònomes per tal de fomentar el desenvolupament de diverses proves pilot que utilitzin com a base el treball fet des del 2013 a Catalunya i Aragó -amb la coordinació d’INNOVACC- en l’estudi pilot d’implantació d’un programa voluntari de control de salmonel—losi porcina.

Un primer pas en aquest sentit és la reunió que Eudald Casas, gerent d’INNOVACC, va mantenir el passat 5 de febrer a Madrid, amb representants d’INTERPORC i del sector carni de Màlaga per explicar-los el programa i exposar-los la proposta de treball per ampliar-ne la implantació a Andalusia.

Les properes setmanes està prevista una nova trobada a Màlaga per plantejar l’inici d’aquesta prova pilot a Andalusia, amb el suport d’INNOVACC.

Dijous, 5 de febrer de 2015/ INNOVACC.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags