Llegeix aquest article a:

Interporc iniciarà a Tòquio i Seül el seu pla de promoció internacional per al 2016

Japó i Corea del Sud seran els dos primers països que Interporc visitarà el 2016 per donar a conèixer les qualitats de la carn de porc de capa blanca produïda a Espanya.

Dimecres 27 gener 2016 (fa 3 anys 5 mesos 25 dies)

interporc.jpg

El proper 10 de febrer començarà la Fira Supermarket a Tòquio (Japó) que en aquesta ocasió arriba al seu 50è aniversari. Es tracta de l'esdeveniment més important per a la distribució comercial japonesa i s'estima que hi acudiran més de 100.000 professionals. Interporc mostrarà i oferirà informació sobre les qualitats de la carn de porc de capa blanca i els productes carnis que amb ella es fan, a més de les empreses exportadores al mercat japonès.

De forma paral·lela a la presència a la fira, Interporc ha organitzat demostracions com un curs de tall de pernils i embotits a l'Institut Cervantes de Tòquio. En aquest esdeveniment es donaran cita mitjans de comunicació japonesos. A més, a l'Ambaixada d'Espanya al Japó es desenvoluparà una trobada amb importadors de carn i diverses personalitats oferint informació sobre el sector carni espanyol de porcí, a més d'una degustació amb plats elaborats pel cuiner Javier Aranda que compta amb una Estrella Michelin en el seu Restaurant La Cabra de Madrid.

Una setmana més tard, el 15 de febrer, Interporc estarà present a Seül (Corea del Sud) on es desenvoluparan diverses accions promocionals al llarg d'una setmana: un showroom al Seoul Global Center, el centre de negocis més important del país, a més d'una recepció a l'Ambaixada d'Espanya a Corea del Sud a la qual assistiran tant importadors com autoritats coreanes.

En aquesta ocasió serà el cuiner Íñigo Urrechu, que ha realitzat diverses accions promocionals amb Interporc a través de Canal Cocina, el que prepari diversos plats a base de carn de porc de capa blanca i productes carnis que faran la delícia dels assistents.

Finalment, Interporc presentarà a Hyundai, que posseeix una cadena de distribució comercial, la carn de porc i els productes carnis espanyols, davant importadors coreans. En aquesta trobada informativa es realitzarà un curs de tall de pernil curat i d'embotits.

Tant el mercat japonès com el coreà s'han convertit en dues de les principals destinacions de la carn de porc de capa blanca espanyola fora de la Unió Europea, tant per la quantitat com per la qualitat dels productes que els consumidors reclamen. D'aquí la importància que Interporc està posant en promocionar i donar a conèixer les qualitats dels productes espanyols en aquests mercats.

Dijous, 21 de gener de 2016/ Interporc.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags