Llegeix aquest article a:

INTERPORC llança el segon volum del llibre de receptes ‘Cocina Internacional con Nuestra Estrella de Capa Blanca’

Totes les receptes elaborades en el llibre han estat presentades en fires internacionals de primer nivell, des de la Xina fins a Mèxic o França, mostrant la gran versatilitat gastronòmica i la qualitat d'un producte que gaudeix d'un merescut reconeixement.

Dilluns 13 febrer 2017 (fa 2 anys 2 mesos 6 dies)

INTERPORC 1La Interprofesional del Porcino de Capa Blanca (INTERPORC) i l'Institut Cervantes han presentat aquest matí el llibre de receptes ‘Cocina Internacional con Nuestra Estrella de Capa Blanca’, un segon volum per al qual la interprofessional ha comptat amb sis dels millors cuiners d'Espanya, diversos dels quals compten amb Estrelles Michelin.

Iván Cerdeño, de ‘El Carmen de Montesión’ (Toledo); Kisko García, de ‘El Choco’ (Còrdova); Íñigo Urrechu, de ‘Restaurante Urrechu’ (Madrid); Javier Aranda, de ‘La Cabra’ (Madrid); Miguel Ángel de la Cruz, de ‘La Botica de Matapozuelos’ (Valladolid); i Fernando del Cerro, de ‘Casa José’ (Madrid), han estat els xefs encarregats d'elaborar receptes clàssiques, modernes i de cuina fusió amb el porc de capa blanca espanyol com a protagonista.

"El porc blanc, no només gaudeix d'una amplíssima tradició culinària a Espanya, sinó que és, alhora, un senyal d'identitat de la nostra cultura i de la nostra societat", ha afirmat INTERPORC, que ha animat els assistents a elaborar algunes de les receptes del llibre, ja que "n'hi ha per a tots els públics, des dels principiants fins als més experts".

En aquesta mateixa línia també ha apuntat Rafael Rodríguez-Ponga, secretari general de l'Institut Cervantes que ha assenyalat que "dins de les missions de l'Institut Cervantes es troba la difusió de la cultura espanyola i per descomptat la nostra gastronomia ocupa un lloc privilegiat dins d'ella. El porc és un dels elements que més fama dóna a la gastronomia espanyola".

Per la seva banda, Fernando Burgaz, director general de la Indústria Alimentària del Ministeri d'Agricultura i Pesca, Medi Ambient i Alimentació, ha destacat que "el sector porcí espanyol ha experimentat un gran creixement en els últims anys en el mercat exterior i és un clar exemple de la bona gastronomia i la cultura espanyola".

Totes les receptes elaborades en el llibre han estat presentades en fires internacionals de primer nivell, des de la Xina fins a Mèxic o França, mostrant la gran versatilitat gastronòmica i la qualitat d'un producte que gaudeix d'un merescut reconeixement. El porc blanc espanyol no només és un gran ambaixador del nostre país, sinó també de la Dieta Mediterrània, en la qual juga un paper fonamental.

Durant la presentació, Iván Cerdeño, que ha presentat la seva recepta de "Gachas con Jamón y Chorizo", ha destacat que "el porc de capa blanca és un producte que ens facilita molt la cuina i que s'adapta fàcilment". Per la seva banda, Kisko García oferia degustar el seu "Bun de Panceta"; Íñigo Urrechu, els seus "Chicharrones con Chipirón y Crema de Finos Ajos"; i Javier Aranda, la seva "Barbacoa de Panceta, Mejillones y Pochas". Totes elles delicioses receptes que han tingut com a protagonista la carn de porc de capa blanca.

Dimarts, 7 de febrer de 2017/ INTERPORC.

Notícies d'empresa

Sant Dalmai SAU, s'adheix al clúster INNOVACC10-febr-2017 fa 2 anys 2 mesos 9 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags