Llegeix aquest article a:

Interporc mostrarà a Alimentaria les possibilitats gastronòmiques de la carn de porc de capa blanca i els productes carnis

Aquesta serà la segona participació per a Interporc que ja va estar present en l'edició de 2014 amb un gran èxit de participació i un gran interès per la qualitat de la carn de porc de capa blanca i dels productes carnis que amb ella s'elaboren.

Dijous 10 març 2016 (fa 3 anys 4 mesos 12 dies)

interporc.jpgEntre els pròxims 25 i 28 d'abril, Interporc, l'organització interprofessional del porcí de capa blanca, participarà en una nova edició d'Alimentaria, la fira dedicada a la indústria agroalimentària més important de les que es celebren al nostre país que tindrà lloc en Recinte Gran Via de Barcelona. Aquesta serà la segona participació per a Interporc que ja va estar present en l'edició de 2014 amb un gran èxit de participació i un gran interès per la qualitat de la carn de porc de capa blanca i dels productes carnis que amb ella s'elaboren.

En aquesta ocasió, Interporc comptarà amb un estand, ubicat al Pavelló Intercarn, E548, que tornarà a ser un punt de trobada per a tots els professionals del sector porcí espanyol. Des d'aquesta ubicació oferirà informació sobre les característiques beneficioses i dels valors del porcí de capa blanca, carns fresques, productes de triperia i productes elaborats.

Per a la seva pròxima participació, Interporc comptarà amb degustacions culinàries i demostracions de tall de pernil i embotit. Per això últim comptarà amb el tallador professional Sergio Bellido, que ja ha col·laborat amb Interporc en altres fires internacionals com Anuga. Bellido mostrarà el seu mestratge amb el ganivet oferint mostres als assistents dels productes carnis curats que s'elaboren a Espanya.

La gastronomia també jugarà un paper important en aquesta ocasió en la presència de Interporc a Alimentaria. Per això, al llarg dels 4 dies de durada de l'esdeveniment s'han previst diverses degustacions i demostracions culinàries que aniran a càrrec dels següents cuiners:

  • 25 d'abril: Manuel Rincón, cuiner andalús que ha col·laborat amb diverses empreses i figures de qualitat que ha tingut el seu propi programa de televisió, Con Sabor andaluz.
  • 26 d'abril: Julius Bienert, Julius, cuiner que ha protagonitzat diversos espais a Canal Cocina amb programes com 22 minutos y Julius Express.
  • 27 d'abril: Íñigo Pérez, Urrechu, xef propietari del cuiner Urrechu, que ha col·laborat anteriorment amb Interporc a través de la preparació de diverses receptes que han estat difoses a través de Canal Cocina.
  • 28 d'abril: participarà una escola d'hostaleria que mostrarà la creativitat dels futurs grans cuiners del país.

Una ingent activitat que sens dubte captarà l'atenció dels assistents a més de servir, com és habitual, d'un punt de trobada en el marc de la fira, ja que Interporc és un interlocutor entre productors, industrials, l'Administració i els consumidors, un agent imprescindible que porta demostrant el seu rellevant paper per a aquesta indústria en els últims anys.

modelo_stand_alimentaria_2016.jpg

Dijous, 10 de març de 2016/ Interporc.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags