Llegeix aquest article a:

Interporc prepara el seu II Fòrum i el I Simposi científic de la carn de porc de capa blanca

El Cercle de Belles Arts de Madrid ha estat l'escenari escollit per celebrar el proper 19 d'octubre dos esdeveniments de gran rellevància per al sector porcí espanyol organitzats per Interporc.

Dimecres 30 setembre 2015 (fa 1 anys 10 mesos 21 dies)

interporcEl Cercle de Belles Arts de Madrid ha estat l'escenari escollit per celebrar el proper 19 d'octubre dos esdeveniments de gran rellevància per al sector porcí espanyol organitzats per Interporc.

Durant el matí, tindrà lloc la celebració del II Fòrum Interporc. El president d'Interporc, Manuel García, serà l'encarregat de donar la benvinguda als assistents i inaugurar l'esdeveniment abans que Alberto Herranz, director d'Interporc, presenti el balanç d'activitats de la interprofessional durant aquest últim any.

A continuació es duran a terme diverses sessions tècniques en les que en un primer lloc es parlarà sobre la situació del sector porcí a la Unió Europea.

Amb posterioritat, en una taula rodona s'abordaran les tendències actuals gastronòmiques en què la carn de porc és protagonista. Per a això es comptarà amb destacats blocaires gastronòmics i participarà el prestigiós cuiner Íñigo Urrechu.

En una altra taula rodona es tractaran els temes relacionats amb la promoció i la comunicació. Per a això intervindran especialistes en aquestes matèries que debatran sobre les maneres d'arribar als consumidors comunicant els valors d'una carn tan excepcional com la de porc.

Per a la cloenda del II Fòrum Interporc es comptarà amb la ministra de agricultra, Alimentació i Medi Ambient, Isabel García Tejerina.

I Simposi Científic de la Carn de Porc de Capa Blanca

En la jornada de tarda tindrà lloc la celebració del I Simposi Científic de Capa Blanca, un esdeveniment també organitzat per Interporc i que pretén aclarir diverses qüestions científiques relacionades amb aquest producte.

Serà inaugurat i presentat, en aquesta primera convocatòria, per Alberto Herranz i Manuel García, que exposaran les raons per a la creació d'aquesta jornada i els objectius que amb ella s'han marcat.

Finalment, en una taula rodona es presentaran el Dossier de Suport i Valorització de la Carn de Porc de Capa Blanca, que comptarà amb la participació dels majors especialistes en aquesta matèria a nivell nacional.

24 de setembre de 2015/ Interporc.

Notícies d'empresa

IRTA col·labora en l'organització de Lovepork02-oct-2015 fa 1 anys 10 mesos 18 dies
Danish Crown guanya presència al mercat carni suec29-set-2015 fa 1 anys 10 mesos 22 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags