Llegeix aquest article a:

Interporc prepara una intensa activitat promocional per al segon trimestre de l'any

La majoria de les accions estaran centrades en el continent asiàtic.

Dilluns 24 juliol 2017 (fa 1 anys 8 mesos 26 dies)

INTERPORCINTERPORC té programada de cara a la segona meitat de 2017 la presència en nombrosos esdeveniments, tant congressos com fires i reunions internacionals, per promocionar la carn i els productes carnis del porc de capa blanca d'Espanya.

Bona part d'aquestes accions estaran centrades en el continent asiàtic. Així, en el cas de la Xina s'ha previst entre el 15 i el 17 de setembre participar al CHA Food Festival que se celebrarà a la ciutat de Nanjing.

Del 19 al 21 d'aquest mateix mes participaran en la Exhibition and Safety & Quality Forum of China International Food, Meat and Aquatic Products (FMA CHINA), que tindrà lloc a Guangzhou, al costat d'empreses càrnies espanyoles. En aquesta ocasió, INTERPORC esponsoritzarà l'International I&E Food Policy, Laws & Regulation Summit i mantindrà una sèrie de reunions amb autoritats xineses del CIQA, importadors, etc. També es realitzaran showcookings i demostracions de tall de pernil.

Més endavant, del 18 al 20 d'octubre i també a la Xina, a la ciutat de Qingdao, INTERPORC participarà amb un estand informatiu dins de la fira China International Meat Industry Exhibition (CIMIE).

Índia, un altre dels països del món amb major quantitat de població, també formarà part al setembre de la promoció internacional del porcí espanyol. De l'11 al 14 estarà protagonitzarà la Spanish Meat Experience 2017 en el qual va a desenvolupar un seminari sobre el mercat indi amb autoritats i importadors així com trobades B2B i demostracions culinàries. També es preveu realitzar un estudi de mercat sobre les possibilitats del porcí de capa blanca en aquest mercat.

També al setembre INTERPORC tornarà a visitar Filipines, del 25 al 28 de setembre per dur a terme una presentació dels productes espanyols i realitzar cursos formatius entre els professionals de l'hostaleria, trobades amb influencers i cursos de tall de pernil.

Altres accions que desenvoluparà l'organització interprofessional durant aquests propers mesos seran esdeveniments com l'Asian Meat Congress 2017, que tindrà lloc a Espanya, al començament d'octubre, i en el qual participaran importadors de diversos països asiàtics. Hi haurà ocasió per a realitzar trobades entre empreses espanyoles i importadores aisáticas i també es visitaran diverses plantes càrnies del nostre país. De cara a finals d'aquest mes es té prevista la realització d'una missió inversa amb periodistes i blocaires japonesos.

Totes aquestes activitats es desenvoluparan al mateix temps que la gira de cursos de tall de pernil serrà en diferents seus de l'Instituto Cervantes de la UE (Belgrad, Viena, Bucarest, Frankfurt i Bremen), durant el mes d'octubre.

També dins de la Unió Europea es va a desenvolupar un altre dels projectes més ambiciosos d'INTERPORC, el Pork Lovers Tour, que consisteix en un autobús informatiu que durant aquesta tardor recorrerà Espanya (del 18 de setembre al 5 d'octubre i del 20 d'octubre al 14 de novembre) i el Regne Unit (del 8 al 15 d'octubre).

Finalment cal destacar també la participació d'INTERPORC a Anuga, la major fira d'alimentació del món, que tindrà lloc a Colònia (Alemanya), del 7 al 11 d'octubre.

Divendres, 21 de juliol de 2017/ Interporc.

Notícies d'empresa

Nova web d’INNOVACC01-ag-2017 fa 1 anys 8 mesos 18 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags